DISTRIBUIȚI

Fostul ministru PSD Ilan Laufer, un obișnuit al revistelor glossy s-a remarcat anul trecut după ce a adormit în timpul audierilor de la Direcţia de Infracţiuni Economice a Poliţiei Române, acolo unde fusese adus pentru două infracțiuni grave: delapidare și evaziune fiscală. Laufer este suspect în dosarul de delapidare a magazinului Unirea, în calitatea sa de administrator la două firme. Cei care doreau să închirieze spații în Unirea încheiau mai întâi contracte cu societățile administrate de Ilan Laufer, pe sume foarte mari, iar spațiile în Unirea se închiriau pentru sume modice. Prejudiciul este estimat la 5,8 milioane de Euro. Banii astfel obținuți de Ilan ar fi fost transferați către patru societăți din Cipru și Elveția, de unde erau ulterior retrași, prin încheierea cu aceste firme a unor contracte fictive de consultanță, comision și intermediere. În acest mod, Laufer și-a diminuat și TVA-ul și impozitul pe profit, pe care le plătea în România. Cheltuielile fictive se ridică la suma de 22 de milioane de lei.

Lansat în cursa pentru Primăria Capitalei, Laufer are o postare surprinzătoare pe contul său de Facebook:
„În această dimineață am aflat că soția mea Alina este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei.
Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere ❤️.
Le multumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un “fantastic job” cum ar zice Trump.”, scrie Laufer pe contul său de Facebook.

Alte comentarii sunt de prisos.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.