Acasă Life VIDEO: Concert incendiar Foreigner la Sala Palatului

VIDEO: Concert incendiar Foreigner la Sala Palatului

DISTRIBUIȚI

Legendara trupă FOREIGNER a cântat pentru prima dată în România, la București – Sala Palatului, pe 7 mai 2018 de la ora 20.00, într-un concert live prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.
Solistul Kelly Hansen a coborât în sală și a mers pe scaune până la jumătatea sălii. Spectatorii au fost în extaz tot concertul.
Fanii au ascultat hit-urile care au consacrat trupa, precum „I Want To Know What Love Is”, „Say You Will”, Feels Like The First Time”, „Cold As Ice”, „Waiting For A Girl Like You”, „Urgent” și chiar „Juke Box Hero”, lansate de Foreigner de-a lungul celor 40 de ani de carieră muzicală.

Foreigner este o trupă rock americano-britanică, formată în 1976 de către muzicianul englez Mick Jones, de britanicul Ian McDonald și vocalistul american Lou Gramm. Ideea numelui i-a aparținut lui Mick Jones, având ca sursă de inspirație chiar naționalitatea diferită a membrilor band-ului.

Până în prezent, trupa a lansat 9 albume de studio, 6 albume live, 20 de albume compilații și aproape 80 de DVD-uri. Totodată, a obținut 3 nominalizări la Grammy Awards și a câștigat premii la American Music Awards și Juno Awards.

Anul acesta, s-au împlinit 40 de ani de carieră muzicală pentru trupă, timp în care au vândut peste 75 de milioane de albume. Odată cu această aniversare, trupa a lansat un nou album – „40”, care cuprinde 40 de piese lansate între 1977 – 2017, și un nou turneu mondial – 40th Anniversary Tour 2017 care, după Canada, UK și America, va ajunge și în România.

2 COMENTARII

  1. Un spectacol extraordinar! Solistul Kelly Hansen intr-o forma vocala de exceptie si cu o atitudine de show man, care nu face rabat indiferent de tara sau numar de spectatori.
    Lou Gramm (fostul solist vocal al trupei) isi poate lua adio de la titulatura „real voice of Foreigner”, sub care concerteaza. Kelly este o combinatie mortala de Steve Taylor, Lou Gramm si Mick Jagger. O atitudine foarte prietenoasa fata de public si o bucurie de a canta teribila.
    Rand pe rand s-au cantat aproape toate slagarele formatiei; un aranjament deosebit la piesa „say you will”
    Iris in deschidere penibil, un vocalist cu niste unduiri ciudate de bazin si o voce limitata. Nelu Dumitrescu foarte bun la tobe si chitaristul bass cu atitudine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.