Acasă Life Yoga în demonstrații practice la TVR

Yoga în demonstrații practice la TVR

DISTRIBUIȚI

Andreea Marin încearcă terapia cu ozon și ne aduce o nouă poveste inspirațională în ediția de duminică, 22 mai, a emisiunii de la TVR 1 și TVR HD. Tot atunci, aflăm că în România există și… altfel de spitale.

‘Vă aduc și astăzi motivație și bucurie de a trăi’, spune Andreea Marin, prefațând ediția Prețuiește viața! de duminica aceasta. Urmează un nou episod cu povești frumoase despre viață, echilibru, inspirație. Ediția cu numărul nouă a emisiunii poate fi urmărită pe 22 mai, de la ora 17.00, la TVR 1 și TVR HD, precum și în reluare, miercuri, 25 mai, de la 19.00. De asemenea, ea se difuzează și la TVR Internațional, TVR Moldova și online, pe TVR+.

A început ca specialist în domeniul publicității, dar a descoperit, după ce s-a îmbolnăvit aparent fără motiv, că e o serioasă nepotrivire și un conflict între viața sa urbană și ceea ce i-ar fi făcut spiritul cu adevărat fericit. A ajuns la medici, dar a aflat că soluția nu stă în medicamente, ci în schimbarea profundă a ceea ce nu o împlinea. A renunțat la relația sa, și-a dat demisia, a plecat într-un alt colț de lume, cu alte valori, unde a aflat că fericirea nu stă în perechea de pantofi de lux pe care o porți, oricât ar arăta de bine. Și-a descoperit menirea într-un ashram din India, iar acum, la nici 30 de ani, e o femeie sigură pe ea, înțeleaptă, sănătoasă, echilibrată și… profesor de yoga. Am cunoscut-o pe Daiana în ediția trecută Prețuiește viața!, iar în episodul din 22 mai o vom reîntâlni, cu sfaturi utile pentru cei dornici de schimbare și cunoaștere, dar și cu demonstrații practice.

Iar pentru că tot vorbim despre practică, Andreea Marin e hotărâtă să ne convingă că aceasta nicidecum nu ne… omoară, ci dimpotrivă, ne face mai puternici, mai sănătoși și mai frumoși! Pentru aceasta, probează chiar ea, în ediția de duminică Prețuiește viața!, una dintre terapiile revoluționare de detoxifiere. Descoperită acum mai bine de 150 de ani, terapia cu ozon ajută corpul să se revigoreze, lucrează cu succes asupra stresului, a oboselii fizice și psihice, îmbunătățește rezistența și performanța, dă corpului energie, ajută memoria, reduce insomniile, ajută la scăderea colesterolului, dar și la curățarea pielii. Dacă este așa, ne vom convinge urmărind emisiunea din 22 mai, la TVR 1.

Și tot în aceeași ediție Prețuiește viața!, Andreea Marin ne face cunoștință cu o tânără timișoreancă, medic diabetolog și nutriționist, care a ales, în paralel, și o carieră în industria frumuseții. Povestea ei e menită să ne inspire, să ne motiveze să ne urmăm visul și chemarea.

Iar pledoaria pentru sănătate a Andreei se încheie, în această săptămână, într-un spital care… nu ‘miroase a spital’: ‘Când se întâmplă să aveți o cădere, de cele mai multe ori sentimentul e de dezorientare, neîncredere, frustrare. Dați-mi voie să vin cu o sugestie: întrebați.

?Deranjați? medicii sau oamenii din sistemul responsabil pentru sănătatea noastră, nu va sfiiți să le transmiteți îngrijorările voastre, acesta este rostul lor: să vă răspundă, să vă vindece, să sprijine viața.’ Cu aceste cuvinte, Andreea Marin ne dă întâlnire și duminica viitoare la Prețuiește viața!, când ne promite o ediție ‘pe sufletul nostru’.

Din 27 martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu Prețuiește viața! — un program de infotainment dedicat celor care vor să trăiască demn și frumos la orice vârstă. Sănătate, sport, nutriție, frumusețe, relații, familie, parenting, drepturi, dezvoltare personală, modă, oameni-model și poveștile lor de urmat, noutăți și inițiative cu impact asupra calității vieții, cercetare, responsabilitate socială, dar și design interior sunt câteva dintre domeniile care își găsesc locul în programul realizat și prezentat de Andreea Marin la TVR. ‘Avem nevoie să reînvățăm să trăim așa cum se cuvine: să avem grijă de noi și de cei dragi — minte, trup și suflet! Și vom avea oameni frumoși și buni alături, care să ne aducă idei și soluții. Vă aștept să învățăm să trăim frumos împreună’, spune Andreea Marin.

Prețuiește viața! poate fi urmărită la TVR 1 duminica, de la ora 17.00 și în reluare miercurea, de la ora 19.00. TVR HD, TVR Internațional și TVR Moldova difuzează, de asemenea, programul, care poate fi văzut și online, pe TVR+.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.