Home Monden -A fost sau n-a fost?-, elogiat la Los Angeles

-A fost sau n-a fost?-, elogiat la Los Angeles

DISTRIBUIŢI

Pentru Corneliu Porumboiu, aceasta perioada marcheaza participarea filmului sau -A fost sau n-a fost?- la doua festivaluri de peste Ocean: AFI – care s-a incheiat aseara la Los Angeles si Starz Denver Film Festival, care se va incheia pe 19 noiembrie.

Prezenta filmului regizat de Porumboiu la celebrul festival de la Los Angeles, ajuns la cea de-a 20-a editie, nu a trecut neobservata, editorii de la -LA Times- considerandu-l printre cele mai bune filme de pe afisul manifestarii.

-Unul dintre succesele indiscutabile ale acestei editii este filmul lui Corneliu Porumboiu, <A fost sau n-a fost?>, o productie amuzanta si surprinzatoare. Este un film ce creioneaza cu realism perioada postcomunista din Romania, prezentand o lume a amintirilor, a mediei si a incapacitatii de a merge mai departe. Cu ajutorul lui Porumboiu, revolutia a fost invitatul special al festivalului-, spun editorii americani. La AFI Fest, filmul lui Porumboiu a fost prezentat in sectiunea -World Cinema-. In acelasi timp, -A fost sau n-a fost?- este prezent si la cea de-a 29-a editie a Starz Denver Film Festival. Potrivit site-ului manifestarii, filmul concureaza pentru premiul -Krzysztof Kieslowski- pentru -cel mai bun film-. Juriul care acorda acest premiu este prezidat de Mike Goodridge.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.