Acasă Monden Amy Winehouse și soțul ei, o familie periculoasă

Amy Winehouse și soțul ei, o familie periculoasă

DISTRIBUIȚI

Cu toate că are una dintre cele mai frumoase voci, cântăreața Amy Winehouse a devenit subiectul preferat al tabloidelor britanice din cauza numeroaselor scandaluri provocate de ea și a repetatelor internări în clinicile de dezintoxicare. Motiv pentru care controversata artistă este urmărită mai tot timpul de paparazzi, mai ales că ei au siguranța că, astfel, nu se întorc niciodată fără subiect în redacții. Din nefericire pentru câțiva fotografi în căutare de subiecte noi, aceștia au simțit chiar pe pielea lor cum reușește cântăreața britanică să rămână în centrul atenției.
Agasată de prezența unor paparazzi care încercau să-i facă poze chiar în fața propriei locuințe, vedeta a sărit la gâtul acestora. Victima furiei lui Amy a fost fotograful care s-a apropiat cel mai mult de ea. Probabil neașteptându-se la o reacție atât de violentă din partea artistei, paparazzo-ul nu a mai apucat să se îndepărteze și a primit câteva șuturi fix între picioare de la furioasa cântăreață. După ce și-a vărsat nervii, Amy a urcat liniștită într-un taxi și și-a văzut de drum.
Și pentru că cine se aseamănă se adună, nici partenerul de viață al celebrei cântărețe nu este mai prejos. Blake Fielder-Civil, soțul lui Amy Winehouse, tocmai a fost eliberat miercuri din închisoare, după ce a stat în detenție aproape un an de zile.
Acesta a fost condamnat la 27 de luni de închisoare în luna iulie, după agresarea lui James King, un barman în vârstă de 36 de ani, din estul Londrei.
Ca și soția lui, Fielder-Civil, în vârstă de 26 de ani, se luptă de mulți ani cu dependența de droguri și ar fi trebuit să nu fie eliberat înainte de luna viitoare. Judecătorii britanici au considerat totuși că pot să îl elibereze mai devreme, după ce Fielder-Civil a fost de acord să se interneze imediat într-o clinică de tratare a dependenței de droguri. Amy Winehouse nu a fost însă prezentă în fața închisorii Edmonds Hill din Suffolk pentru a-și întâmpina soțul, ceea ce a alimentat zvonurile din tabloidele britanice privind o posibilă despărțire a celor doi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.