Acasă Monden Aranjamentul lui Michael Jackson

Aranjamentul lui Michael Jackson

DISTRIBUIȚI

Starul pop Michael Jackson a încheiat un aranjament extrajudiciar pentru returnarea datoriei avute la prințul Bahrainului, după ce acesta solicitase, printr-o plângere depusă la o instanță londoneză, rambursarea sumei de șapte milioane de dolari (5,5 milioane de euro), informează AFP.
Anunțul legat de aranjamentul privind returnarea datoriei încheiat prin intermediul avocaților a fost făcut duminică seara de unul dintre purtătorii de cuvânt ai starului american.
Michael Jackson intenționase să se deplaseze personal la Londra, pentru a depune mărturie în fața instanței britanice în acest caz, în care s-ar fi confruntat în justiție cu șeicul Abdulla bin Hamad Al-Khalifa, al doilea fiu al emirului din Bahrain, potrivit declarației unuia dintre avocații lui Jackson.
Jackson era pe punctul de a urca la bordul avionului său pentru a zbura spre Londra când a fost anunțat de echipa lui de avocați să amâne călătoria deoarece cele două părți au ajuns la un acord de principiu, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Jackson, care a adăugat că astfel starul nu mai trebuie să fie prezent la audierea de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.