Acasă Monden Bianca Drăgușanu se duce la mânăstire

Bianca Drăgușanu se duce la mânăstire

DISTRIBUIȚI

Bianca Drăgușanu promite că se face fată cuminte. Sătulă de scandalurile în care a intrat singură, frumoasa roșcată promite mari schimbări în viața ei. Și nu doar la capitolul imagine și în carieră. Diva își dorește să plece în pelerinaj, la mănăstiri, unde să-și găsească liniștea sufletească.?óÔé¼?¿?óÔé¼?¿Bianca este mai hotărâtă ca niciodată să întoarcă foaia, să se cumințească, să scape de gura lumii.
Pentru început, și-a schimbat culoarea părului. Conform zicalei "Lupu-și schimbă părul, dar năravul ba", vedeta și-a făcut niște șuvițe blonde, însă, spune ea, modificarea de look nu se va opri aici.
După imagine, următoarea pe listă este cariera. Bianca a declarat că se va ocupa de croitorie și că va trece la munca de jos, căci va coase singură rochiile pe care le va vinde mai apoi. Nu în ultimul rând, Bianca își dorește și o transformare spirituală. Conform declarațiilor unei prietene bune, Bianca are în plan ca, după divorț, să ia calea mănăstirilor. "Bia merge la biserică. A devenit extrem de religioasă. Se roagă dimineța și seara. Vrea ca după divorț să plece câteva săptămâni într-un pelerinaj pe la mai multe mănăstiri din țară. Însă nu este exclus să ajungă în Peru, la șamani, inspirată fiind de mentorul ei, Cătălin Botezatu, care i-a povestit despre trăirile lui spirituale pe care le-a avut în Peru, în urmă cu câțiva ani", a declarat prietena Biancăi pentru Libertatea.

Irina Tracy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.