Acasă Monden Biblie glossy, cu Angelina Jolie și Nelson Mandela

Biblie glossy, cu Angelina Jolie și Nelson Mandela

DISTRIBUIȚI

Noua Biblie, realizată în stilul glossy al revistei "Vogue", este o încercare îndrăzneață de a aduce din nou scrierile sfinte în atenția cititorilor moderni. Diferența dintre "Biblia Iluminată: Cartea" și o Biblie obișnuită este foarte mare, Biblia clasică având doar conținut scris, fără fotografii. Suedezul Dag Soderberg s-a gândit că e timpul să schimbe ceva.
În noul format al Bibliei, pasajele sunt scrise sub format de revistă și sunt însoțite de imagini frapante. Fotografia Angelinei Jolie este inclusă alături de cea a lui Mahatma Ghandi, Nelson Mandela și a solistului U2, Bono, pentru a arăta cât de important este să faci fapte bune, arată "The Telegraph".
Personalitățile au fost alese după ce editorii au realizat un sondaj printre locuitorii Suediei, întrebându-i care celebrități ale timpurilor noastre reprezintă cel mai bine bunătatea și compasiunea.
Jolie este Ambasador ONU al bunăvoinței și este cunoscută pentru acțiunile ei umanitare, donând săracilor milioane de dolari. Alte fotografii îl arată pe un tânar fotomodel, fără tricou, care merge pe apă sau pe un bărbat de culoare care sărută o femeie cu piele albă.
Această versiune a Noului Testament va fi lansată în SUA la sfârșitul acestei luni, urmând să apară și în Marea Britanie, în câteva luni.
Potrivit editorilor, când noua Carte a fost lansată în Suedia, în 2007, vânzările totale ale Bibliilor au crescut cu 50%. Cartea s-a vândut inițial în galerii de artă și magazine de modă, înainte de a ajunge pe rafturile librăriilor.
Soderborg insistă că nu este credincios în mod special, explicând că a făcut acest lucru pentru ca Biblia să fie mai accesibilă. Scopul lui este să facă "o versiune a Bibliei pe care oamenii chiar să dorească să o deschidă, nu să o ascundă sau s-o uite, pur și simplu, pe un raft".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.