Acasă Politic Vadim a ajuns să se roage de Oana Zăvoranu și Irina Loghin

Vadim a ajuns să se roage de Oana Zăvoranu și Irina Loghin

DISTRIBUIȚI

Președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, le-a rugat miercuri, la finalul Biroului Permanent al formațiunii, pe actrița Oana Zăvoranu și pe senatorul PRM Irina Loghin să candideze la alegerile parlamentare.
Potrivit lui Vadim, Irina Loghin și-a exprimat intenția de a renunța la a mai candida pentru un nou mandat de senator, dar conducerea PRM i-a propus să candideze într-un colegiu senatorial din județul Prahova. "Am rugat-o pe prietena ei Verginia Vedinaș (vicepreședinte al PRM – n.r.) să o convingă pe Irina Loghin să candideze în Prahova, județul ei, pentru că este un om de bun-simț. O persoană ca ea aduce voturi", a spus Vadim Tudor.
El a precizat că interpreta de muzică populară și-a exprimat dorința de a nu mai intra în Parlament, după ce a suferit o operație dificilă la coloana vertebrală.
În legătură cu actrița TV Oana Zăvoranu, liderul PRM a declarat că ea va fi invitată să candideze, dacă va dori, într-un colegiu de deputat din București sau oriunde ar dori ea. "S-a vorbit și despre Oana Zăvoranu la Biroul Permanent. Ea va fi invitată să candideze, dacă va dori. Îi vom oferi un colegiu de deputați în București sau unde dorește ea. Este bine pentru noul Parlament să vină reprezentanții noii generații", a spus Vadim Tudor. Totodată, C.V. Tudor a promis că o va invita pe Oana Zăvoranu la conferința de presă de vineri a PRM, pentru a afla dacă vrea să candideze din partea PRM la alegerile parlamenatre din noiembrie.
Vadim Tudor a susținut că pentru PRM vor mai candida oameni "de valoare" de la PSD și PNL care nu se regăsesc pe listele acestor partide, reprezentanți ai Uniunii Naționale Vatra Luminoasă și mulți artiști, dar a refuzat să facă nominalizări în acest sens.

Rușinică

Liderul PRM a spus că va candida în sectorul 6 al Capitalei și, dacă nu va câștiga, nu are ce să mai caute în politică. "Ar fi o rușine să nu câștig în București, unde m-am născut. Nu văd cine m-ar învinge", a opinat Vadim Tudor. Acesta a declarat că listele partidului pentru alegeri nu sunt definitivate, dar că PRM speră să intre în Parlament și să ia cel puțin 9 "locuri întâi" în întrecerea electorală.

Neînțelegere

Deputatul Nati Meir a declarat că în cursul dimineții de joi a fost vizitat acasă de Corneliu Bichineț, care i-a spus că, alături de senatorul Gheorghe Funar, va părăsi PRM în curând, din cauza tensiunilor din partid. "Nu plec din PRM. Nici nu s-a pus problema", a negat însă Funar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.