Acasă Monden Blonda lui Schwartzenberg pl?â?Ñnge la „Titanic”

Blonda lui Schwartzenberg pl?â?Ñnge la „Titanic”

DISTRIBUIȚI

Recent, pe scena show-biz-ului romånesc a apărut o nouă bombă-sexy! Poreclită „blonda lui Elan“, tånăra cu care a fost surprins fostul soț al Mihaelei Rădulescu, duminică, în parcarea unui hotel din Mamaia, nu are doar un corp de invidiat, dar și o personalitate pe cinste, despre care am putut afla pe profilul ei de hi5, scrie vdtonline.ro.
Ei bine, Elena Hueanu s-a născut la data de 20 august 1986 în Timișoara și, deși are doar 22 de ani, se poate lăuda cu un „CV“ amoros destul de interesant. Înafară de iubiții „normali“, a fost cuplată cu Lucian Becali, nepotul patronului Stelei, și chiar cu manelistul Costi Ioniță. Este manechin de profesie, lucru care se poate vedea și pe hi5, unde apare în ipostaze „fierbinți“, în bikini sau legată cu cătușe.
Se caracterizează drept o „fire puternică și plină de viață, dar de multe ori îmi dau seama că sunt și una foarte slabă. La încercările vieții am dat dovadă de multă forță…. dar la încercările dragostei m-am dat bătută… De ce oare, cånd iubim cu adevărat, de multe ori greșim persoana, iar celui care ar merita… nu îi dăm șansa????“. În plus, blonda mărturisește că ascultă hip-hop, citește cărți psihologice, iar filmul care a impresionat-o pånă la lacrimi a fost „Titanic“.
Elena are și un motto de viață pe cinste: „Este foarte ușor să spunem «Nu pot!»… ne trebuie mult tupeu să admitem că «E greu!» și să îl transformăm în «Am reușit!»… oamenii eșuează tocmai pentru că le este frică de eșec“. Despre Elan nu a apucat încă să completeze nimic pe profil, însă infirmă așa-zisa idilă, într-o declarație pentru cotidianul „Click!“: „Îl cunosc pe Elan de cånd era cu Răduleasca. Am vrut doar să mă plimb cu Mustangul pånă la București, la întoarcere! Am stat în cameră cu încă o prietenă, iar factura am plătit-o eu, se poate verifica“.
Și, din cåte se pare, blonda spune adevărul, varianta ei fiind confirmată chiar de iubita omului de afaceri. „Această fată este un mare fan de-al meu. Eu l-am rugat pe Elan să o ducă pånă la gară în Constanța“, mărturisește Anna Lesko. Trăgånd linie, într-adevăr, cåntăreața nu are de ce se să se teamă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.