Acasă Monden Bogdan Vlădău și Andreea Mantea, noul cuplu autohton?

Bogdan Vlădău și Andreea Mantea, noul cuplu autohton?

DISTRIBUIȚI

Niciunul nu s-a mai afișat cu un parter în public de ceva vreme. Este vorba de Bogdan Vlădău și Andreea Mantea. Fiecare dintre cei doi au lăsat viața personală pe planul secund și s-au axat pe cea profesională. Andreea și-a deschis un magazin de haine în București, ținute elegente, pe care-l manageriază alături de sora ei, iar Bogdan Vlădău a lăsat show-urile televizate în care spunea că-și caută jumătatea, gen „Burlacul” și prezentările de modă și a decis să-și facă o carieră în muzică. Așa se face că fostul model s-a implicat serios în lansarea sa pe piața muzicală, organizând și un turneu de promovare, dar lansând și un single, „Baby”. Pe plan personal, acesta a anunțat că formează un cuplu cu Daciana Ciochină, cea care părea să-i fi furat inima în show-ul televizat „Burlacul”, unde Bogdan Vlădău venise să-și caute jumătatea, chipurile. Dar…surpriză! După nunta celui mai bun prieten al lui, Victor Slav, nuntă la care a venit de braț cu frumoasa dar timida Daciana, cei doi  au anunțat că nu mai formează un cuplu, că așa este mai bine pentru toată lumea dar că vor rămâne prieteni buni, alegând să păstreze legătura și pe viitor.
De cealaltă parte, Andreea Mantea în ultimele luni de zile numai prost i-a mers. De ?ê?£tefan Stan s-a despărțit cu aproximativ un an de zile în urmă, colaborarea ei cu Kanal D s-a încheiat, în afacerile imobiliare nu i-a mers, ieșind de fiecare dată pe minus. Nu știm cum îi merge cu magazinul, până în prezent.
Ce au în comun cei doi protagoniști, Andreea Mantea și Bogdan Vlădău? Amândoi au avut un an 2013 agitat, tumultos, cu suișuri și coborâșuri ce i-a epuizat la maxim și o vacanță era necesară. Astfel că cei doi și-au făcut bagajele și au fugit pentru câteva zile să se relaxeze. Nimic neobișnuit până acum. Doar că cei doi au ales să-și petreacă vacanță împreună. ?ê?£i unde altundeva dacă nu în orașul Luminilor, Las Vegas?! Bogdan Vlădău a postat pe contul lui personal de Facebook, o fotografie în care stă foarte aproape de Andreea Mantea, aproape intim am putea spune, cu un mesaj care lasă loc de multe interpretări: „Vă pupăm, dragilor, de aici de departe”. Se înfiripă, oare, o nouă poveste de dragoste? Să nu se rătăcească și pe la vreo capelă din Las Vegas, cine știe?! Ei spun că au plecat în interes de serviciu, să-i credem?

foto: Facebook

Andreea Sîmbotin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.