Acasă Monden -Carcotasii- au strans 15 milioane in sase ore!

-Carcotasii- au strans 15 milioane in sase ore!

DISTRIBUIȚI

Campania inceputa saptamana trecuta de Huidu si Gainusa, care a constat din strangerea de fonduri pentru castigarea potului cel mare de la concursul -6 din 49- cu scopul de a ajuta la repararea strazilor din Capitala, s-a incheiat vineri cu un rezultat neasteptat: soferii au investit 15 milioane (suma stransa in doar sase ore), ceea ce inseamna ca posesorii de autovehicule chiar spera ca problema gropilor din Capitala sa fie rezolvata prin orice mijloace (inclusiv cu banii de la -6 din 49-).

Campania s-a desfasurat in stilul specific -carcotasilor-: banii au fost stransi intr-o pubela de gunoi (noua si curata!), toti donatorii fiind asteptati in Piata Victoriei, in fata sediului Radio 21, intre orele 7.00 si 10.00 dimineata.

Vineri, dupa terminarea emisiunii de la radio, Serban si Mihai, insotiti de Bogdan Moldovan, Ciprian Dinu, Pustiu si Huidu junior, au plecat la colindat Bucurestiul in Trabantul proprietate personala a lui Serban (ca pentru TAB nu au primit aprobare de la Ministerul Apararii).

Pubela, agatata de bara din spate a Trabantului, a adunat, in total, joi si vineri, 15.486.500 lei, suma care a fost jucata de -carcotasi- la o agentie Loto din Panduri. Huidu si Gainusa au jucat o varianta cu 11 numere, o varianta cu 10 numere si doua variante de 8 numere.

Toata redactia Radio 21 si, probabil, toti cei care au -dat un ban pentru gropan- au asteptat cu nerabdare rezultatele extragerii de aseara.

-Daca vom castiga noi, atunci sa vezi bataie de cap!-, a incheiat Gainusa campania -Dati un ban pentru gropan-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.