Acasă Monden Carmen Trandafir a luat-o pe urmele lui Luciu

Carmen Trandafir a luat-o pe urmele lui Luciu

DISTRIBUIȚI

Nu are timp de căsătorie, dar se gândește măcar la cununie în fața lui Dumnezeu. Nu se prea mai vorbește despre ea, așa cum se întâmplă cu majoritatea celor din generația ei. Este vorba de Carmen Trandafir, care nu are parte de atâta celebritate precum fratele ei, Răzvan, care a fost multă vreme în topurile de specialitate, pe vremea când era formația No Comment.
Ani la rândul, despre Carmen Trandafir nu s-a mai auzit nimic nou, însă, după ce presa a dat în vileag relația sa cu celebrul comentator sportiv Emil Grădinescu, cântăreața a revenit în atenția publicului. Anul trecut, Emil i-a dăruit iubitei lui un inel de logodnă, dar și o brățară din aur alb, pe care a cheltuit în jur de 1.000 de euro, semn că relația lor evoluează. Și cum putea Carmen să revină mai în trombă decât urmând modelul mult mai celebrelor Nicoleta Luciu ori Anamaria Prodan sau Corina Ciorbă și Oana de la Activ? Carmen a aplicat rețeta "Move Your Body" în viața personală, rezultatul urmând a fi o fetiță, dar și în cea muzicală, de unde a ieșit pe piață single-ul "Move Your Body" feat Mister M (care a și compus piesa). Dacă la noua melodie a colaborat cu Bogdan Marian Tascău, tatăl copilului este comentatorul sportiv Emil Grădinescu. Carmen Trandafir urmează a deveni mamă în luna octombrie. În afară de melodia "Move Your Body", cântăreața spune că are strâns material pentru un întreg album, dar nu s-a decis încă în privința datei de lansare.
Printre altele, Carmen și-a "împrumutat" vocea pentru personajul Rapunzel, din filmul "Shrek al Treilea", pelicula cu cele mai mari încasări în cinematografele românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.