Acasă Monden Cinci greșeli care destramă cuplurile de vedete

Cinci greșeli care destramă cuplurile de vedete

DISTRIBUIȚI

Într-o lume plină de strălucire, unde fiecare persoană celebră este analizată în cel mai mic detaliu, cuplurile de vedete fac adesea greșeli ce duc inevitabil la destrămare, potrivit vedeta.ro.
Canalul Shine de la Yahoo a analizat mai multe cupluri care s-au destrămat de-a lungul anilor și au descoperit cinci greșeli majore care au dus la încheierea acestor relații.
Iată care sunt acestea:
1. Prea multă celebritate
Deși Brad Pitt și Angelina Jolie continuă să fie împreună, în ciuda presiunii media care există zilnic, sunt exemple de vedete în lumea show-bizz-ului care nu au rezistat acestei presiuni. Bennifer, adică Ben Affleck și Jennifer Lopez, reprezintă exemplul elocvent în acest sens. În cazul lor, au existat zvonuri privind o eventuală despărțire cu mult timp înaintea anunțării oficiale a acestui lucru.
2. Prea mare accent pe carieră
Există un alt segment de vedete care neglijează relația de cuplu, punând accent exclusiv pe carieră. În aceste cazuri, este greu de crezut că o relație va rezista în condițiile în care partenerii se află adesea pe continente diferite. Rezultatul? Despărțirea iminentă! Exemplul elocvent este cuplul format din Ryan Phillippe și Reese Witherspoon.
3. Prea mult efort pentru a-ți dovedi implicarea
De multe ori, vedetele se grăbesc încă din start și vorbesc prea mult despre relațiile pe care le încep. Discreția rămâne în plan secund, iar relația lor devine o chestiune deșuetă. Astfel se ajunge la cazurile în care vedetele se căsătoresc imediat și divorțează repede, fac copii, după care divorțează, sau își tatuează numele persoanelor iubite, după care le șterg, dându-și seama că au greșit.
4. Prea multe clișee
Multe dintre vedete nu înțeleg un lucru simplu: dacă ești actor sau star rock, nu este obligatoriu ca partenerul sau partenera să fie din aceeași zonă de activitate.
5. Negarea trecutului
De cele mai multe ori, anumite vedete, vezi Paris Hilton sau Lindsay Lohan, ajunse într-o relativă stabilitate a vieții personale, își neagă trecutul. Uită parcă de relațiile pe care le-au avut înainte de a deveni branduri. Pe termen lung însă, aceasta "amnezie" nu aduce nimic bun. Odată ce ți s-a pus o ștampilă, este greu să o șteargă cineva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.