Acasă Monden Cu cateva ore inaintea campaniei electorale, razboi de replici intre Traian Basescu...

Cu cateva ore inaintea campaniei electorale, razboi de replici intre Traian Basescu si Adrian Nastase

DISTRIBUIȚI

-Toti K 1– sub acest sugestiv slogan s-a desfasurat, miercuri seara, balul -Academiei Catavencu- la Palatul Parlamentului. Crema esichierului politic romanesc impreuna cu foarte multe VIP-uri s-au adunat pentru a sarbatori 15 ani de Academia Catavencu si pentru a-si lua ramas bun de la un campion al mandatelor, presedintele Ion Iliescu.

Pe scurt, -ingredientele- balului au fost: razboi de replici intre Traian Basescu si Adrian Nastase, un discurs prezidential plin de umor, replici muzicale la inaltime date de trupa Taxi, invitati de seama in fracuri, rochii de seara, decor fastuos, umor bun, presa multa, fosti, actuali si viitori presedinti, fosti, actuali si viitori premieri, Ioan T. Morar – un MC cu stil, o scena ca un ring de box, fair-play, un muzeu cu obiecte personale ale catavencilor, mancare, bautura pentru toata lumea si, la final, s-a cutremurat pamantul de atata ras…

-Ori la bal, ori la spital-

Acest moto (inscris pe invitatii) a adunat in Sala Unirea a Palatului Parlamentului crema personalitatilor din Romania atat din sfera politici, muzicii, teatrului, cat si a afacerilor sau a televiziunii. Printre VIP-uri s-a aflat insusi presedintele Romaniei, domnul Ion Iliescu, care a tinut sa le ureze sarbatoritilor: -Cat mai multe numere!-. Premierul Adrian Nastase si Traian Basescu au profitat de ocazie si s-au contrat, in stilul caracteristic, stiind ca ii mai desparteau doar cateva ore pana la inceperea oficiala a campaniei electorale. Daciana Sarbu, Emil Constantinescu, Mona Musca, Peter Imre, Virgil Iantu, Cozmin Gusa, Mariana Nicolesco, Daniela Nane, Andrei Gheorghe, Gianina Corondan, Mircea Badea si Oreste, Dan Bittman & Co., dar si trupa Taxi, care a asigurat fondul sonor al manifestarii, au avut o noapte de pomina. Intre un cutremur serios si o eclipsa de luna, catavencii au decernat si premiile: -Emil Bobu-, adjudecat de Marian Vanghelie, -Din Putul Gandirii- i-a revenit lui Doru Ioan Taracila, -Gandire cu Premeditare- si -Si Votatii Plang- i-au revenit lui Traian Basescu, in timp ce Ion Iliescu s-a ales cu alte doua premii: -Titlurile de Fruntas in Petrecerea Socialista- si – Erou al Muncii PSD-iste-. Premierul Adrian Nastase a primit -Sa-mi Numarati Tablo-ouale-, iar lista laureatilor nu s-a oprit aici.

Titlurile, ordinele si premiile speciale ale -Academiei Catavencu-

1. NICOLAE VACAROIU

Premiul: -Din partea casei, Ordinul Serviciu Respectuos si Atent cu multe grade-

Motivatia juriului: -Parerea noastra!-

2. ADRIAN NASTASE

Premiul: -Sa-mi numarati tablouale!-

Motivatia juriului: -Pentru integrarea cu succes in Aroganta Nord-Atlantica-

3. Geologul EMIL CONSTANTINESCU

Premiul: -Ordinul <Piatra Universitatii> in grad de golan-

Motivatia juriului: -Pentru rolul de cel mai important lider zonal in rol secundar-

4. PETRE ROMAN

Premiul: -Cavaler al Marjei de Eroare-

Motivatia juriului: -APACA trece, Petre ne ramane-

5. TRAIAN BASESCU

Premiul: -Si votatii plang-

Motivatia: -Pentru surprinzatoarea aparitie in cea mai de succes penelovela-

6. ION ILIESCU

Premiul: -Titlurile de <Fruntas in petrecerea socialista> si <Erou al muncii pesediste> – clasa doua-trei mandate-

Motivatia juriului: -Nea Nelule, cui ne lasi? – pentru intreaga activitate-

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.