Home Monden David Copperfield îi cere lui Michael Jackson un milion de dolari pentru...

David Copperfield îi cere lui Michael Jackson un milion de dolari pentru a apărea în concertele sale

DISTRIBUIŢI

David Copperfield i-a cerut lui Michael Jackson un milion de dolari pentru fiecare apariție din cele 50 de concerte pe care starul american le va susține la O2 Arena din Londra, determinåndu-l astfel pe „regele muzicii pop“ să renunțe la colaborarea cu renumitul iluzionist, informează thesun.co.uk.

Magie

Surse din presa britanică afirmă că Michael Jackson dorește să își impresioneze spectatorii care vor asista la aceste concerte din Londra printr-o serie de efecte speciale originale și multe numere de magie ieșite din comun. Show-urile sunt programate începând cu luna iulie și până în luna februarie a anului viitor. Inițial, starul american a fost încântat de ideea colaborării cu iluzionistul David Copperfield, însă Jackson s-a văzut nevoit să renunțe la acest proiect din cauza pretențiilor financiare extrem de ridicate ale magicianului. În schimb, cântărețul a decis să colaboreze cu un alt iluzionist, Criss Angels, din Las Vegas, starul unei emisiuni de televiziune din SUA, intitulată „Mindfreak“. De asemenea, Michael Jackson a avut o întrevedere și cu modelul american Holly Madison, fosta iubită a lui Hugh Hefner, alimentând astfel speculațiile presei britanice cu privire la includerea manechinului american în spectacolele sale.

Repetiții

Repetițiile pentru viitoarele concerte de la Londra ale lui Michael Jackson au început în mare secret, în primele zile ale lunii. Presa britanică nu a ezitat să declare că starul american va avea nevoie de o pregătire fizică intensă pentru a putea să reziste cu succes efortului necesar susținerii celor 50 de concerte. În vârstă de 50 de ani, Jackson este unul dintre artiștii cu cele mai mari vânzări de albume din toate timpurile. El și-a început cariera muzicală împreună cu frații săi, în trupa Jackson 5, promovată de celebra casă de discuri Motown, după care s-a lansat într-o strălucită carieră solo. După 1990, cariera celebrului cântăreț a fost afectată de scandaluri și dezvăluiri despre stilul său de viață excentric. De altfel, Jackson a fost cercetat și achitat de un tribunal american, după ce a fost acuzat de pedofilie, în 2005.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.