Acasă Monden Florin Chilian – în topul artiștilor români

Florin Chilian – în topul artiștilor români

DISTRIBUIȚI

Florin Chilian, unul dintre puținii oameni cu adevărat vii, omul care ne încântă de fiecare dată cu piese ce nu pot fi uitate cu ușurință, ne-a făcut să ne îndrăgostim de muzica lui odată cu piesa "Zece", inclusă pe albumul "10 porunci (raport despre starea națiunii)".
"Zece" a staționat săptămâni la rând pe primul loc, în topurile naționale, un mare merit pentru succesul piesei avându-l și videoclipul lucrat în animație 3D, unul din cele mai bune videoclipuri realizate vreodată în România.
Nu după mult timp, cum era de așteptat, albumul "10 porunci", primește nota zece și bineînțeles Discul de Platină din partea casei de discuri Roton, pentru mai mult de 20.000 de copii vândute.
Succesul uluitor al acestui album se resimte chiar și azi, "10 porunci (raport despre starea națiunii)" fiind printre cele mai longevive albume vândute din discografia românească.
Diferența dintre "10 porunci Raport despre starea națiunii 1989 – 2004 Primul pas" și majoritatea albumelor de pe piață, este aceea a mediei de viață, "10 Porunci" bucurându-se și azi, după patru ani de la lansare, de vânzări neașteptate.
La 8 ani de la lansarea oficială a albumului "Iubi", Roton reeditează albumul care în mai puțin de 2 luni a întrunit numărul de copii necesare decernării Discului de Aur.
Care este explicația acestui fenomen? Încercăm să aflăm plecând chiar de la părerea lui Florin Chilian : "Adevărul este că albumul din 2001 a fost refuzat de toate casele de discuri, pentru că ce făceam eu nu exista în momentul acela pe piață, deci aveam din start o mare bilă neagră.
Mi s-a spus că, dacă aș fi cântat ca Animal X , de pildă, m-ar fi produs oricine, imediat. Cred că motivul pentru care albumul se vinde bine acum și atunci nu s-a vândut este pentru că oamenii s-au săturat de forme fără fond, măcar din punct de vedere muzical.
Dacă un album așa cum este ÇIubiÈ a fost cerut insistent de piață, înseamnă că are într-adevăr un interior cu substanță", a mărturisit Chilian.
După "10 Porunci Raport despre starea națiunii 1989 – 2004 Primul pas" și "Iubi Interfață la realitate", două albume de colecție care nu-ți pot lipsi, ne pregătim pentru cea de-a treia surpriză care nu va întârzia să apară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.