Acasă Monden Formația Coldplay, favorita ediției din 2008 a Q Awards

Formația Coldplay, favorita ediției din 2008 a Q Awards

DISTRIBUIȚI

Trupa Coldplay a primit două distincții în cadrul galei Q Awards de la Londra, pentru Cel mai bun album,"Viva La Vida or Death And All his Friends", și pentru Cea mai bună interpretare live, relatează BBC.
Cântăreața galeză Duffy a câștigat premiul pentru Cel mai bun debut, în timp ce trupa Keane a fost recompensată cu premiul pentru Cel mai bun cântec de revenire în activitate – "Spiralling".
De asemenea, au fost onorați și artiștii veterani Grace Jones, care a fost declarată Q Idol, și Glen Campbell, câștigător al Premiului legendelor.
Ridicând premiul pentru cel mai bun album, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a prevenit spectatorii din public că urmează să-i plictisească la culme, după care a ținut un discurs de mulțumire foarte incoerent.
La un moment dat, el a declarat că trupa Coldplay este "cea mai bună trupă din lume", după care a adăugat cu timiditate: "Ei bine, nu suntem chiar cea mai mare trupă. U2 e în vacanță. Radiohead e în vacanță".
Când Martin s-a întors să primească premiul pentru cea mai bună interpretare live din lume, a spus: "Nu cred că suntem cei mai buni din această sală, cu atât mai puțin din lume."
Trupa Cocteau Twins a fost recompensată cu Premiul pentru inspirație, iar chitaristul și vocalistul de la Pink Floyd, David Gilmore, a fost onorat cu Premiul pentru contribuția extraordinară adusă muzicii. El a dedicat acest premiu colegului de trupă, Richard Wright, care a decedat luna trecută.
Trupa Kaiser Chiefs a oferit trofeul primit pentru Cel mai bun turneu live managerului lor de turneu, spunând că el a fost singura persoană care a reușit să-i trezească sistematic la ora cinci dimineața și să-i urce în avion.
Trupa Ting Tings a fost nominalizată la trei categorii, dar nu a primit niciun premiu.
Acceptând premiul pentru cel mai bun cântec, solistul Tom Chaplain al trupei Keane a declarat: "Am citit o recenzie a albumului nostru în revista Q, și, în mod ironic, singura piesă care nu le-a plăcut a fost "Spiralling". Le mulțumesc cititorilor că nu au fost de acord cu redactorul revistei".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.