Acasă Monden Între folclor și dușuri alternative

Între folclor și dușuri alternative

DISTRIBUIȚI

Fetele de la Etnic s-au pregătit pentru concertele din această perioadă, nu doar cu piese noi și colinde pentru Crăciun, ci și cu remedii naturale pentru orele de după concerte. Cele trei grații știu din anii precedenți că apropierea sărbătorilor de iarnă face ca agenda artiștilor să fie cea mai încărcată din tot anul, fiindcă numărul concertelor se triplează o dată cu petrecerile de firmă de la sfârșit de an, având în unele seri chiar și patru astfel de evenimente unul după altul.
Astfel, pentru a putea da randament maxim, Roxana se tratează după fiecare concert folosind aromaterapia și hidroterapia, în special dușurile alternative calde și reci, urmate de masaje de relaxare cu ulei de migdale și levanțică, care sunt nelipsite după o seară  plină de concerte.
"Fiind mai tot timpul pe drumuri de la un concert la altul, am căutat remedii naturale pe care să le putem aplica oriunde ne-am afla", s-a confesat Roxana. "Hidroterapia și aromaterapia ni s-au părut cele mai potrivite: îmbinăm utilul cu plăcutul, nu durează mult și după un masaj cu uleiuri esențiale, mă simt ca nouă," a continuat ea dezvăluirile referitoare la forma fizică de invidiat pe care o afișează la fiecare concert nu numai ea, ci și colegele sale.
Trupa Etnic a luat ființă din ideea casei RBA de a readuce în atenția publicului românesc, în special cel tânăr, folclorul românesc într-o formă modernă, cu ritmuri vesele, dansante. La început a fost promovată doar Betty, solista, pentru ca apoi să fie aduse în prim plan și celelalte două noi componente, formația fiind astfel lansată ca un trio de succes în această arie, etno-dance. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.