Acasă Monden Irinel Columbeanu a depus o plângere penală împotriva Monicăi

Irinel Columbeanu a depus o plângere penală împotriva Monicăi

DISTRIBUIȚI

Irinel Columbeanu a depus, vineri, la prânz, o plângere penală împotriva soției sale, Monica, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, acuzând-o de rele tratamente aplicate fiicei lor Irina, în vârstă de 4 ani, citează mediafax.
Infracțiunea de care este acuzată Monica Columbeanu este de rele tratamente aplicate minorului, a precizat prim-procurorul adjunct Aurelia Constantinescu de la Parchetul Buftea.

Irinel Columbeanu a fost, ieri, în jurul orei 15.00 la Parchetul Buftea- Ilfov și a depus o plângere penală împotriva soției sale, Monica Columbeanu, cu care se află în divorț. Afaceristul o acuză pe brunetă de “rele tratamente aplicate minorului”, susținând în fața procurorilor că Monica a bătut-o și a terorizat- o pe fetița lor de 4 ani, Irina.
Conform unor surse judiciare, Irinel a depus ca probe caseta video pe care e înregistrată fetița spunând că Moni o bate și că vrea ca tatăl ei să-i cumpere altă mamă.

Cu trei zile în urmă, Monica și-a reclamat soțul la poliție că nu- i permite accesul în casa din Izvorani. Aceasta a declarat că a fost împiedicată să intre și să-și ia “câțiva chiloței pentru o prezentare de modă”. Polițiștii de la Ciolpani, cei care au înregistrat plângerea Monicăi, au fost, ieri, la Parchetul Buftea și au discutat împreună cu procurorul care se va ocupa de caz.

Organizatia T.A.T.A. a depus, ieri, o sesizare la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov – DGASPC, prin care cere să se analizeze și varianta instituirii în plasament, în regim de urgență, a minorei Irina Columbeanu, în condițiile în care ambii părinți au acționat împotriva intereselor copilului și o supun unor traume psihice. “Este vorba de o decădere temporară din drepturi”, a declarat Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., într-o conferință de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.