Acasă Monden Iulia Vântur, criticată de Wilmark pentru că nu dansează „profi”

Iulia Vântur, criticată de Wilmark pentru că nu dansează „profi”

DISTRIBUIȚI

Iulia Vântur se pregătește intens pentru a cuceri publicul indian odată cu apariția ei într-un film de la Bollywood. Dacă până acum fanii Iuliei Vântur erau nerăbdători să o vadă pe vedeta de la Pro Tv dansând în producția de la Bollywood, momentan au fost nevoiți să se mulțumească doar cu un clip de câteva minute în care aceasta își arată talentele.  Admiratorii au fost foarte încântați de scurta prestație a româncei și au aplaudat eforturile făcute de aceasta pentru a se ridica la așteptările producțiilor cinematografice de la Bollywood.
Înconjurată de zeci de bărbați bine făcuți, Iulia Vântur pare să se descurce cu brio, însă vedeta a mărturisit că pentru videoclipul prezentat a exersat trei zile continuu, ca să poată să facă față actorilor experimentați din jurul ei de la care a avut multe de învățat atât în domeniul dansului cât și al actoriei. Însă dansul frumoasei românce nu a impresionat pe toată lumea. Despre prestația ei din punct de vedere al dansului, Willmark, fostul jurat la “Dansez pentru tine”, a mărturisit că nu poate spune mare lucru, pentru că Iulia nu prea s-a mișcat și nici nu este “profi”. “Despre filmarea pe care am văzut-o, care este cam scurtă, pot să spun că mă bucur enorm că o avem pe Iulia Vântur într-un film indian, este o bucurie. Din punct de vedere al dansului însă nu pot să comentez mare lucru, deoa­rece nu sunt multe scene de dans acolo… Dacă vreți să răspund ca un maestru în dans, trebuie să vă spun că nu pot să o judec pe Iulia ca și o dansatoare profi pentru că nu este. Dar, sunt foarte mândru că ne-a reprezentat în India”, a declarat Willmark pentru wowbiz.ro. Cu toate acestea, talentele Iuliei Vântur nu trec neobservate de regizorii de la Bollywood care o susțin în aparițiile ei cinematografice și o solicită din ce în ce mai mult.
Vedeta și-a făcut debutul cu dreptul în lumea filmelor de la Bollywood. Chiar dacă în producția "O Teri" apare în ipostază de dansatoare și nu de actriță în adevăratul sens al cuvântului, Iulia Vântur a fost protagonista campaniei de promovare, apărând pe afișele lungmetrajului și fiind astfel cunoscută de majoritatea indienilor pe care i-a cucerit de la primele mișcări de dans.

Irina Tracy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.