Acasă Monden Justin Timberlake, cel mai elegant bărbat din America

Justin Timberlake, cel mai elegant bărbat din America

DISTRIBUIȚI

Cântărețul pop Justin Timberlake, câștigător a șase premii Grammy, a fost clasat de revista „GQ“ în fruntea listei „celor mai eleganți zece bărbați ai Americii“, informează Reuters.
Cunoscuta revistă pentru bărbați l-a clasat pe Timberlake, în vârstă de 28 de ani, în fruntea acestui clasament, pentru impactul pe care l-a avut asupra modei masculine, pentru dorința lui de a își asuma riscuri și pentru „capacitatea lui de a stabili trenduri“, prin includerea în garderoba personală a pălăriilor, a costumelor în trei-piese, a cravatelor subțiri și a faptului că nu ezită să poarte barbă.
Moștenire
Desemnarea sa ca lider în topul eleganței este o veste bună pentru Timberlake, deoarece linia vestimentară pe care el a lansat-o este prezentată, zilele acestea, la Săptămâna modei de la New York.
Timberlake a declarat pentru „GQ“ că a moștenit bunul gust în materie vestimentară de la tatăl lui vitreg, Paul Harless, un bancher care își aranjează în fiecare seară costumul pentru ziua următoare de muncă și care arată la birou „precum Richard Gere în filmul «American Gigolo»“.
În privința ideii lui Timberlake de a purta costumele cu pantofi sport, artistul a declarat că a fost mai mult o chestiune practică decât una de design.
„Am purtat pantofi sport pentru că nu puteam să dansez în pantofii pe care îi aveam. Nu puteam să fac piruete purtând pantofi asortați la costum. M-aș fi accidentat“, a mărturisit Timberlake, care a devenit celebru mai întâi în cadrul trupei ‘N Sync, iar apoi prin cariera solo pe care a început-o în 2002.
Și alții…
Alți bărbați incluși în lista „Celor mai eleganți bărbați“ au fost producătorul muzical Mark Ronson, care s-a clasat pe locul al doilea, și fotograful Alex Lubomirski, care a ocupat a treia poziție.
Acestora li s-au alăturat rapperii Kanye West și T.I., actorul Jason Schwartzman și magnatul din industria hotelieră Andre Balazs.
Justin Timberlake este un cântăreț american de muzică pop, compozitor, producător, dansator și actor. Timberlake a devenit celebru ca membru fondator al formației ‘N Sync, a cărei lansare a fost finanțată de către Lou Pearlman. Este câștigător a șase premii Grammy și al unui premiu Emmy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.