Home Monden Kylie Minogue – -Showgirl- la Sidney

Kylie Minogue – -Showgirl- la Sidney

DISTRIBUIŢI

Dupa o pauza de 18 luni, timp in care a urmat tratamentul impotriva cancerului la san, diva australiana Kylie Minogue a revenit pe scena in fata a circa 10.000 de fani australieni .

Concertul a avut loc sambata, la Sidney, si a fost un mare succes.

-Good evening Sydney!- a fost fraza cu care diva pop a aparut pe scena, purtand un costum de culoare roz semnat de John Galliano. Prima piesa a spectacolului a fost -Better The Devil You Know-. Show-ul a continuat cu hiturile -In Your Eyes- si -Spinning Around-, precum si cu piesa -White Diamond-, pe care a compus-o impreuna cu trupa The Scissor Sisters. Inaintea concertului, Kylie a declarat: -Sunt onorata de faptul ca pot fi aici pentru a-mi face meseria. Am asteptat aceasta revenire foarte mult timp-.

Concertul de la Sidney a fost primul dintr-o serie de 20 de concerte pe care diva le va sustine in Australia pana la sfarsitul anului. In luna ianuarie a anului viitor, Kylie se va deplasa in Marea Britanie. Potrivit presei britanice, biletele pentru spectacolele de pe Wembley Arena s-au epuizat in doar 6 minute. In acest moment, pe langa concertele incluse in acest turneu, Kylie Minogue lucreaza la un nou album ce va fi lansat anul viitor si si-a lansat noul parfum, intitulat -Darling-.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.