Acasă Monden Laura Mihalus si Dan Bittman vor prezenta selectia nationala Eurovision 2005

Laura Mihalus si Dan Bittman vor prezenta selectia nationala Eurovision 2005

DISTRIBUIȚI

TVR a gasit o noua prezentatoare pentru Eurovision, selectia nationala. Laura Mihalus prezinta, de curand, alaturi de Cosmin Cernat, emisiunea -Stele… de cinci stele-, difuzata la TVR 1 vinerea, de la ora 20.00.

Pentru ca Laura s-a descurcat foarte bine, conducerea TVR 1 a remarcat-o si i-a propus, nici mai mult, nici mai putin, decat prezentarea concursului Eurovision, faza nationala. Asa ca Laura va face -botezul- prezentand acest concurs in direct.

Vineri, de la ora 20.00 la 21.00, Laura va fi alaturi de Mugurel Vrabete la emisiunea speciala -Stele de… Eurovision-, in care vor fi difuzate toate cele 12 videoclipuri participante in finala, iar sambata ea va prezenta impreuna cu Dan Bittman -Selectia Nationala Eurovision 2005-, de la ora 20.00 pana la 23.00.

Pentru Eurovision, Laura se pregateste cu repetitii, cu lectii de dictie, se -lupta- cu emotiile, dar si cu probele pentru rochiile pe care le va purta, creatii Irina Marinescu.

Laura Mihalus a mai lucrat la B1 TV. In 1996, ea a ocupat locul II la -Miss Romania Univers-, iar in 1997 ea ne-a reprezentat la concursul international -Queen of the World-, in Germania, la Baden-Baden.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.