Acasă Monden Maftei, dragoste interzisă cu iubita colegului Herea

Maftei, dragoste interzisă cu iubita colegului Herea

DISTRIBUIȚI

În orice echipă de fotbal, căpitanul are prioritate. Cu atåt mai mult cu cåt vorbim despre cel mai experimentat jucător din lot și de unul dintre decanii de vårstă. La Rapid, însă, întåietatea se referă și la femei, după cum scrie vdtonline.ro.
E la modă, dacă ești fotbalist – și unul chiar cunoscut, pe deasupra – să ai amantă. Se întåmplă în Anglia, în Italia și se întåmplă și la noi! Iar Vasile Maftei nu face deloc excepție de la regulă. Potrivit revistei „Star“, fundașul alb-vișiniilor trăiește o aparent frumoasă poveste de dragoste cu Cristina, femeie cu care are o relație din 2000. Cei opt ani petrecuți împreună nu l-au oprit însă să își înșele iubita cu o anume Bianca.
Și nu este vorba de un simplu moment de slăbiciune. Căpitanul de sub Grant ar fi călcat pe bec, încontinuu, preț de doi ani. Iar lucrurile sunt cu atåt mai interesante, cu cåt, la råndul ei, tånăra – fiică a unui ofițer cu ștate vechi în poliția din Bacău – ar fi fost implicată într-o relație de cinci ani de zile. Dragostea interzisă a celor doi amanți era consumată, a aflat publicația citată, într-un apartament situat chiar în Ștefan Cel Mare, fieful rivalei de moarte, Dinamo.
Mai mult, pe Bianca avea să o impresioneze atåt de mult relația cu căpitanul din Giulești, încåt a început să scrie o carte, intitulată „Viața alături de un fotbalist“. În cele din urmă, însă, din motive lesne de bănuit, idila celor doi avea să ia sfårșit. Ba, mai mult, tånăra moldoveancă a rămas și fără iubitul „legal“. Iar, de ceva vreme, și-a găsit fericirea în brațele unui alt rapidist, Ovidiu Herea. Deh, cel puțin cartea poate fi finalizată…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.