Acasă Monden „Miss Bikini”, cu grăsimea la vedere

„Miss Bikini”, cu grăsimea la vedere

DISTRIBUIȚI

Chiar și "cel mai frumos trup în costum de baie" din lume are voie să își iasă puțin din formă, dar acest lucru nu poate să le împiedice pe toate femeile din lume, care își petrec mai mult de trei sferturi din viață ținând regimuri drastice, nereușind să arate ca modelele din revistele de "glamour", să nu o arate cu degetul, fericite.
Denise van Outen, femeia cu cel mai bine proporționat corp și modelul preferat al multor companii de publicitate, a fost prinsă de paparazzi pe marginea unei piscine, în bikini, costumația care i-a adus atâta celebritate, cu… burtică. Ce dezastru! Ce rușine, Denise! Tocmai tu, care faci atâtea femei să se strâmbe în oglindă la propria vedere sau atâția bărbați să viseze… Dar Denise este perseverentă și revine, în paginile cotidianului "DailyMail", descriindu-și rețeta fericirii și a frumuseții sale "veșnice": exerciții de fitness, alături de antrenorul său personal, un regim bazat de legume și fructe, precum și multă relaxare în viața personală. Și, ca să ne demonstreze că fotografia cu ea era doar rodul unei poziții proaste care o punea într-o lumină nefavorabilă, prezentatoarea TV se dă peste cap lângă o altă piscină, în ipostaze extrem de sexy, arătând lumii că ea nu are nevoie de artificii moderne de aranjare a unei poze, nici la cei 34 de ani ai ei.
Denise van Outen, cu toată educația ei nonconformistă de care se fălea că are parte, a demonstrat tuturor femeilor din lume că este tot o ființă umană care are complexele ei, devenind extrem de sensibilă la apariția unei fotografii în care corpul ei era departe de a fi perfect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.