Acasă Monden Mitoșeru dezvăluie motivele despărțirii de Noemi

Mitoșeru dezvăluie motivele despărțirii de Noemi

DISTRIBUIȚI

Mihai Mitoșeru a șocat pe toată lumea când a anunțat că s-a despărțit de iubita lui Noemi, cu care avea o relație de șase ani de zile. Deși toată lumea se aștepta ca următorul anunț serios al cuplului să facă referire la o nuntă, aceștia și-au anunțat despărțirea definitivă.
Mihai Mitoșeru a dezvăluit că, deși s-au despărțit oficial în urmă cu câteva zile, trecuse mai mult de un an de când el nu se mai simțea bine în acea relație. Acesta a mai mărturisit să rutina a reprezentat principalul inamic al relației lor. În ultimul, pasiunea dintre Mito și Noemi a dispărut, intervenind rutina. Se pare că bruneta nu îi mai făcea pe plac iubitului ei, care dorea să iasă în club mai des, însă  ea găsea mereu motive să nu îl însoțească. „După șase ani de zile intervin multe. Rutina, în primul rând. Noi nu cred că ne-am despărțit ieri când am făcut acest lucru oficial, ne-am despărțit acum un an. Nu ne mai simțeam unul pe celălalt. Eu nu mai ieșeam în cluburi și în ultimul timp am vrut să-mi reiau acest obicei. Aș fi vrut să meargă și ea cu mine, dar tot timpul era obosită sau nu avea părul făcut. O dată, de două ori, dar nu un an întreg”, a povestit Mitoșeru la emisiunea lui Capatos.
De asemenea, acesta și-a recunoscut și partea lui de vină, precizând că nu este bărbatul perfect, fără a confirma dacă a înșelat-o pe Noemi. „Eu nu dau vina numai pe ea, am și eu vina mea. Nu am spus niciodată că sunt perfect. Nu am spus că eu sunt bărbatul care nu înșeală, dar nici nu o sa zic că am înșelat-o”, a mai spus Mihai Mitoșeru.
Cei doi erau logodiți și urmau să se căsătorească în vară. Întrebat în urmă cu câteva zile despre nuntă, Mito a spus că amână nunta, deoarece nu este un „fan al actelor”, subliniind că speră să o mai păcălească pe Noemi să nu facă acest pas nici de acum încolo. La scurt timp, vedeta a confirmat că a este din nou singur. „M-am despărțit definitiv. Am încercat în decembrie să rezolvăm situația, dar nu s-a putut. Nu e o glumă proastă, e viața noastră. Adevărul e că eu de un an nu mă mai simțeam ok, așa că nu mai are niciun rost să ne mințim”, a declarat Mitoșeru.
De asemenea, Noemi și-a dat demisia și de la cafeneaua unde era manager, deoarece unul dintre patroni este chiar Mihai Mitoșeru, iar cei doi vor să evite să se mai întâlnească. „Cum era să fim despărțiți și totuși să o văd toată ziua la cafenea? Nu se putea!”, a mai adăugat acesta.

Georgiana Moroșan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.