Acasă Horoscop Horoscop 29-03-2012

Horoscop 29-03-2012

DISTRIBUIȚI

Citeste mai jos horoscopul pentru astazi.

 

Berbec – Chiar dacă nu le arătați celor din jur, sunteți entuziasmat de pro­gramul acestei zile. Seara, s-ar putea să fiți puțin dezamăgit, dar în final surprizele vor fi plăcute. Încercați să puneți la cale niște surprize.

Taur – Vă păstrați calmul și în cele mai dificile situații și sunteți mirat când vi se reproșează că vă lăsați cuprins de nepăsare. Crizele de isterie ale celor din jur totuși vă irită.

 

Gemeni – Vi se oferă posibilități de a petrece clipe plăcute cu persoana iubită și alegeți varianta cea mai puțin costisitoare. Acceptați chiar și prezența unei persoane străine. Cei din anturaj fac planuri.

 

Rac – Puneți în pericol relația cu persoana iubită din pricina unei crize de gelozie nemotivate. Vă decideți să răspundeți în aceeași manieră și vă puneți într-o situație delicată.

 

Leu – Nu puteți să participați la activitățile cotidiene din cauza stării de sănătate destul de precare. Poate că este de vină și lipsa fondurilor! Seara, musafirii nepoftiți vă provoacă bucurii neașteptate.

 

Fecioară – Este cel mai bun moment pentru a semna contracte, angajamente. Aveți noroc cu carul, chiar dacă nimeni nu dorește să vă ajute, să vă influențeze șansele. Conflictul cu partenerul de viață va dura.

 

Balanță  – Vi se oferă noi șanse de a câștiga bani, dar aveți tendința de a face economii. Este bine să faceți cadouri frumoase și să uitați de datorii. Vi se oferă șansa să munciți cu cine vă place.

 

Scorpion – Ați depășit cea mai grea perioadă, iar de acum înainte urmează un interval de refacere, care nu exclude însă muncă. Nu excludeți nicio posibilitate de realizare rapidă.

 

Săgetător – Calitățile dv. de organizator nu sunt puse de nimeni la îndoială, doar că debutați într-o activitate în care este nevoie de profesionalism, experiență și mult prea multă rutină.

 

Capricorn – Simțiți nevoia să vă găsiți tot felul de scuze pentru atitudinea nepăsătoare față de problemele rudelor prin alianță. Vă încăpățânați să le dovediți celorlalți cât sunteți de priceput.

 

Vărsător – Echipa din care faceți parte se desființează și va trebui să apelați la vechii colaboratori pentru a vă descurca. Un bun amic vă dă sfaturi și vă sprijină fără pretenții.

 

Pești – Vi se aduce la cunoștință noul program de lucru, care contravine intereselor dv. Pentru moment nu aveți cum să-l modificați, așa că trebuie să vă adaptați. Finalizați chiar și o lucrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.