Acasă Monden Monica Tatoiu, „psihologul” de serviciu al VIP-urilor:

Monica Tatoiu, „psihologul” de serviciu al VIP-urilor:

DISTRIBUIȚI

 "Diferența dintre mine și Mihaela Rădulescu: eu, când am adus pe lume un copil, nu am mai putut să ridic ochii la alt bărbat"

Invitată la emisiunea "Agentul VIP", prezentată de Cristian Brancu la Antena 2, profesoara Monica Tatoiu, a șocat marți seara asistența prin "bulele" pe care le-a rostit. Aflată într-o firmă de zile mari, profesoara de matematică care acum performează în lumea afacerilor și-a continuat show-ul atunci când a fost rugată să comenteze câteva dintre cele mai fierbinți subiecte mondene din ultima perioadă.
Spre surprinderea generală, primul subiect luat în vizor de Monica Tatoiu a fost despărțirea Mihaelei Rădulescu de afaceristul isrealian Elan Schwartzenberg. Comentând acest subiect fierbinte din lumea mondenă, Mihaela Tatoiu a fost la un moment dat extrem de acidă, lăsând să se înțeleagă că ruptura dintre Mihaela Rădulescu și Elan ar fi fost cauzată de diva "Duminicii în familie", care ar fi călcat strâmb în timpul căsniciei. "Mă asemăn cu Mihaela într-o singură privință: amândouă am fost căsătorite de trei ori. Diferența este că eu când am adus pe lume un copil nu am mai putut să ridic ochii la alt bărbat", a aruncat-o la un moment dat Monica Tatoiu.
Un alt subiect abordat de pofesoară a fost și despărțirea vedetei Prima TV, Andreea Raicu, de solistul trupei Vama, Tudor Chirilă. Exersându-și vocația de psiholog, Monica Tatoiu a susținut că relația dintre cele două vedete "nu avea cum să dureze": "Sunt două firi foarte vulcanice și s-au potrivit perfect. Și, din păcate, orice lucru perfect nu durează. Unele relații ard repede, dar sunt și cele mai frumoase. Acestea nu se termină la altar", a susținut Monica Tatoiu, care a apreciat însă că peste câțiva ani Andreea Raicu și Tudor Chirilă "vor deveni cei mai buni prieteni".
Chestionată de gazda emisiunii cu privire la părerea pe care o are despre protagonista unui film în care aceasta făcea sex oral, fosta candidată la Primăria Capitalei a dezvăluit că soțul său a fost primul care i-a arătat filmulețul respectiv, ocazie cu care acesta a îndemnat-o să "ia lecții".

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.