Acasă Monden Nimeni nu o vrea pe Paris Hilton

Nimeni nu o vrea pe Paris Hilton

DISTRIBUIȚI

În ciuda talentelor nemăsurate ale celebrei protagoniste a filmului "One night in Paris", Paris Hilton nu poate să facă rost de un producător pentru noul său album. După ce, cu ultimul său material discografic, a cunoscut un succes cam modest, cântăreața a hotărât că nu va renunța așa ușor la cariera muzicală și a înregistrat deja piesele pentru noul album. Acum, problema care se pune este la ce casă de discuri să-și lanseze piesele. Se pare că studiourile de înregistrări nu prea vor să se riște. Sigur, Paris este cunoscută pe tot mapamondul datorită mai ales chefului ei nepotolit de-a petrece, însă asta nu înseamnă că talentele sale vocale sunt pe măsura notorietății. Fosta sa casă de discuri,Warner Bros., care i-a scos pe piață primul album, a renunțat la contractul cu aceasta, în condițiile în care nepoata multimiliardarului Hilton înființase Heiress Records ca parte a Warner Bros. în 2004. Se pare că artista nu a reușit să scoată o cifră acceptabilă de vânzări cu albumul "Paris", nedepășind pragul de 180.000 de cd-uri vândute.
Cum talentul muzical îi lipsește cu desăvârșire, deși ea se încăpățânează în continuare să creadă în veleitățile sale artistice, casele de producție nu sunt prea încântate să înceapă o colaborare cu Paris, astfel că tânăra duce lipsă de oferte. Situația ei este cu atât mai dramatică – din punctul său de vedere – cu cât la albumul acesta, după cum declară chiar ea, s-a implicat total. Nu numai că și-a găsit timp, în bogata ei agendă de petreceri, și pentru câteva vocalize în studio, ci a și compus singură versurile. Ca sursă de inspirație, ea s-a întors către Kylie Minogue, recunoscând că "Am compus singură toate melodiile. Sunt foarte dance, ca cele ale lui Kylie". Măcar a recunoscut că nu prea are idei originale.
Noul album, adaugă tot ea, este un stil diferit față de primul, care "a fost foarte hip-hop". Și iată cum Paris Hilton o ia pe urmele Madonnei, reinventându-se constant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.