Acasă Monden Oreste il primeste pe -Regele- Elvis!

Oreste il primeste pe -Regele- Elvis!

DISTRIBUIȚI

Elvis traieste! Pentru a convinge pe toata lumea de acest adevar indubitabil, -Regele- vine la PRO TV, doua duminici la rand, pe 9 si 16 februarie, la emisiunea -PRO TV Magazin-. Cel mai faimos cantaret din toate timpurile se va -teleporta- intr-un documentar exploziv, intitulat -Ultimele zile ale lui Elvis-.

A trecut peste un sfert de veac de la neasteptata si brutala disparitie a celui care a isterizat zeci de milioane de femei, dar vraja lui inca persista.

Zvonurile mai mult sau mai putin fanteziste cum ca -Regele Rock*N*Roll-ului- ar trai bine mersi izolat si travestit au alimentat paranoia legata de mitul chipesului si controversatului vrajitor al microfonului.

Superbele sale cantece au produs cei mai multi epigoni sau imitatori din istoria muzicii.

Documentarul prezinta, in premiera la o televiziune din Romania, ultimele momente din existenta zbuciumata a lui Elvis Presley, cand abrutizarea in droguri si medicamente l-au transformat pe stralucitorul star de altadata intr-o epava.

Cele doua episoade -True Hollywood Story-, programate pe 9 si 16 februarie, exploreaza cu maxima acuratete circumstantele misterioase ale mortii lui Presley, dezvaluind amanunte stupefiante despre sfarsitul celui considerat nemuritor.

Documentarul contine imagini autentice, inregistrate in sala de operatii a spitalului, unde medicii neputinciosi i-au constatat decesul. Nu vor lipsi interviurile cu persoanele apropiate -Regelui-, printre care si membrii marcanti ai Mafiei din Memphis.

Documentarul va trece in revista principalele repere ale vietii lui Elvis, a carei stralucire contrasteaza ironic cu paloarea ultimelor sale zile. Tanarul camionagiu avea sa ajunga cel mai de succes cantaret care a existat vreodata, obtinand nu mai putin de 111 discuri de aur.

Cariera sa cinematografica, inegala ca valoare, a avut si ea cateva realizari notabile, iar viata sa intima a fost permanent o sursa de suspiciuni din partea presei.

Nimic nu este mai suspect ca sfarsitul sau, pe care documentarul, excelent realizat, incearca sa-l elucideze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.