Home Monden Presa britanică acuză: Elena Gheorghe a mimat la Eurovision

Presa britanică acuză: Elena Gheorghe a mimat la Eurovision

DISTRIBUIŢI

Presa britanică o acuză pe reprezentanta Romåniei la Eurovision, Elena Gheorghe, că a mimat melodia cu care s-a prezentat la concurs. Jurnaliștii britanici comentează că pe scenă Elena Gheorghe ar fi mișcat buzele, fără să interpreteze melodia, așa cum era și normal, arată „Daily Mail“. La Eurovision, reprezentanta Romåniei la această ediție, Elena Gheorghe, s-a clasat doar pe locul 19, cu 40 de puncte. Cåntăreața născută la Clinceni a intrat a 22-a în concurs și a interpretat piesa „The Balkan Girls“, compusă de Laurențiu Duță, Ovidiu Bistriceanu și Darius Mangal. Alexander Rybak, reprezentantul Norvegiei, a cåștigat cea de-a 54-a ediție a Eurovisionului, desfășurată la Moscova. El a intrat în concurs cu numărul 20, a interpretat melodia „Fairytale“ și a obținut 387 de puncte.
Pe locul secund s-a clasat Islanda (Yohanna – „Is It True?“), cu 218 puncte, iar ultimul loc al podiumului a fost ocupat de Azerbaijan (AySel & Arash – Always), cu 207 puncte.
Autoritățile ruse au pus la dispoziția organizatorilor fonduri de 32 milioane de euro pentru acest eveniment, ediția din acest an fiind considerată cea mai scumpă din istoria concursului Eurovision.
Finala concursului Eurovision a fost transmisă de 42 de posturi de televiziune din Europa, la o oră de maximă audiență, fiind vizionată de aproximativ 100 de milioane de telespectatori.
În 2008, Rusia a cåștigat dreptul de a găzdui, în premieră, cel mai vechi concurs muzical european, după ce solistul Dima Bilan a obținut cel mai mare punctaj, cu piesa „Believe“, la ediția de la Belgrad, în Serbia, țara cåștigătoare în 2007.
Concursul a devenit faimos, de-a lungul anilor, pentru muzica uneori de o calitate îndoielnică, recitaluri bizare și voturi despre care nu o dată s-a spus că se dau pe criterii politice.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.