Acasă Monden PRO TV isi pune hainele de primavara

PRO TV isi pune hainele de primavara

DISTRIBUIȚI

Incepand cu 1 martie si o data cu intrarea in luna lui Martisor, postul de televiziune PRO TV isi leapada hainele de iarna si trece la tinuta de primavara, printr-o grila de programe care le va aduce telespectatorilor savoarea emisiunilor favorite, suspansul filmelor antologice, tensiunea fotbalului jucat si vorbit si rafinamentul discutiilor despre viata si arta.

Gasca nebuna de la -Vacanta Mare- revine cu forte proaspete si cu episoade nou-noute din inepuizabila epopee olteneasca -Leana si Costel-.

Marea noutate este insa reintoarcerea inegalabilului Garcea, care in timpul lipsei de pe micul ecran si-a rafinat metodele de lucru.

Devenit mare agent secret, Garcea va arata ca resursele umorului sau involuntar nu s-au epuizat, ba dimpotriva.

De asemenea, show-ul de umor va continua si sub formula de succes -Radeti cu oameni ca noi-.

Noua grila de programe a PRO TV debuteaza in luna martie cu filme de Oscar, cum ar fi -Parfum de femeie- sau -Baieti buni-.

Alte titluri care intregesc oferta de filme -tari- de la PRO TV sunt -Johnny Mnemonic-, -Tango si Cash-, -Wild Wild West-, -Dragoste si razboi-, -Tantalaul si gogomanul- sau -Contact-.

Amatorii de filme romanesti au si ei motive sa urmareasca aceasta noua grila, care va difuza filme ca: -Nea Marin miliardar-, -Osanda- sau -Ultima noapte de dragoste-.

-Procesul Etapei-, emisiunea care detine recordul absolut al longevitatii in istoria televiziunilor din Romania, se reia o data cu startul returului Diviziei A. In prima editie, reputatul Ovidiu Ioanitoaia va avea invitati-bomba, printre care Mitica Dragomir, Gheorghe Stefan -Pinalti-, Gigi Netoiu si Radu Nunweiler. Tot din martie, PRO TV reia transmisiunile in direct ale celor mai tari meciuri din Divizia A.

Iubitorii de cultura vor avea parte de o noua emisiune, intitulata -Portret de artist-.

Prezentata de Iuliana Ciugulea, emisiunea va patrunde la fiecare sfarsit de saptamana in mintea si sufletul unui mare actor sau regizor roman.

Tandemul diminetilor pline de adrenalina Mihai Dobrovolschi – Wilmark va patrunde si el pe micile ecrane.

Din martie, PRO TV va difuza in direct, intre 9.00 si 10.00, ultima parte a emisiunii -Rondul de dimineata- de la PRO FM.

Tinand cont de toate aceste date propuse de PRO TV si asteptand si ofertele celorlalte posturi de televiziune, putem spune ca s-a deschis oficial lupta pentru audientele de primavara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.