Acasă Monden Radu Valcan implineste 26 de ani

Radu Valcan implineste 26 de ani

DISTRIBUIȚI

8 februarie 1977 este ziua in care s-a nascut cel care avea sa devina peste exact 26 de ani vedeta la Prima TV.

Chiar daca s-a nascut la sapte luni, cu o greutate de doar 1.700 kg, Radu Valcan a dovedit mai tarziu ca poate avea -Impact-.

-Prima TV ocupa un rol important in viata mea, in afara familiei. Echipa de filmare este grozava, toti sunt niste oameni deosebiti si profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Ma bucur ca mi s-a oferit sansa sa lucrez cu ei si cea mai mare dorinta de ziua mea, ca de altfel in tot restul timpului, este sa fiu la inaltimea asteptarilor publicului si a echipei-, spune simpaticul prezentator al emisiunii -Impact-.

Radu nu intelege de ce majoritatea persoanelor cu care intra in contact, in special femeile, il intreaba in ce zodie s-a nascut si, chiar daca i s-a spus de multe ori ca i se potrivesc caracteristicile generale ale varsatorului, nu crede acest lucru.

Contrar celor afirmate in zodiac, cum ca varsatorii sunt niste aventurieri, el se considera o persoana fidela, care ia lucrurile foarte in serios. Un singur lucru crede ca i se potriveste: nu suporta minciuna.

Apreciaza foarte mult la oameni integritatea, demnitatea si taria de caracter.

Nu stie daca are o cifra norocoasa, dar crede cu tarie ca s-a nascut intr-o zi cu noroc. Cu siguranta, anul acesta, cifra zilei sale de nastere i-a purtat noroc, tinand cont de faptul ca va fi sarbatorit de cativa prieteni apropiati in strainatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.