Acasă Monden Rapperul Kanye West, arestat în Marea Britanie

Rapperul Kanye West, arestat în Marea Britanie

DISTRIBUIȚI

Rapperul american Kanye West trece, cu siguranță, printr-o perioadă foarte proastă. După ce săptămâna trecută a făcut mare tam-tam pe tema Premiilor MTV EMA, despre care a spus că au fost aranjate, starul a fost arestat la sfârșitul săptămânii trecute, după o altercație cu un paparazzo. Aflat în turneu în Marea Britanie, starul Kanye West, în vârstă de 31 de ani, a fost reținut vineri în Newscastle, după ce un fotograf a formulat o plângere împotriva lui, în urma unor incidente care au avut loc în fața barului "Tup Tup Palace".
Fotograful Tony Blackburn, care îl pândea pe cântăreț pentru a surprinde câteva imagini cu acesta, a afirmat că West l-a lovit cu aparatul de fotografiat direct în figură, atunci când a plecat din acel bar din Newcastle, provocându-i câteva mici tăieturi la nivelul nasului.
Evenimentul a avut loc în seara în care starul rap a susținut un concert incendiar în Metro Arena din Newcastle, în cadrul turneului său din Marea Britanie, intitulat "Glow In The Dark". Iritat că nu este lăsat în pace după terminarea show-ului, West s-a răzbunat pe paparazzo.
După ancheta oficială, poliția britanică a decis că incidentul nu va atrage o acuzație oficială împotriva lui West, care a fost în cele din urmă eliberat.
Rapperul de culoare, care s-a autointitulat recent "vocea acestei generații", a mai avut parte de o experiență similară în luna septembrie, pe aeroportul internațional din Los Angeles, când altercația lui cu un fotograf și un cameraman s-a încheiat cu distrugerea camerei de filmări. Atunci, însă, nu a fost depusă plângere împotriva lui West.
Se pare că starul american era într-o stare de surescitare nervoasă încă de săptămâna trecută, când i-a acuzat pe organizatorii Premiilor MTV EMA de la Liverpool că au acordat aceste distincții pe nedrept unor artiști care nu le meritau. Asta chiar în condițiile în care și el a primit, în seara evenimentului, premiul Best Urban Act. Printre cei contestați de către West s-au numărat Britney Spears, care a câștigat două premii, și propriul lui prieten, Jared Leto. Kanye Omari West a devenit cunoscut la începutul anului 2000 și este câștigător a trei premii Grammy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.