Acasă Monden Romanița cere 500 euro pr lună, pensie alimentară

Romanița cere 500 euro pr lună, pensie alimentară

DISTRIBUIȚI

Cu toate că au existat în repetate rânduri zvonuri legate de destrămarea mariajului dintre Romanița și Adrian Iovan, cele mai multe bazate pe faptul că designerul și-ar fi înșelat soțul, creatoarea de modă le-a dezmințit vehement de fiecare dată. Iată că, de data aceasta, nu mai sunt simple zvonuri, celebrul cuplu chiar divorțează.
Romanița Iovan a introdus, la sfârșitul săptămânii trecute, la instanța Judecătoriei Sectorului 1, o cerere prin care solicită desfacerea căsătoriei de pilotul Adrian Iovan. Pe lângă faptul că vrea să-și păstreze copilul, cunoscuta creatoare de modă a cerut să rămână și cu numele soțului.
Actele de divorț au fost depuse vineri, 24 octombrie, primul termen al procesului urmând să aibă loc pe 11 noiembrie.
Deși creatoarea nu a vrut să dea detalii legate de motivele separării, motivând că este o problemă personală, în cererea de divorț, Romanița spune că relațiile dintre ea și soțul ei s-au răcit mult în ultima perioadă, lucru recunoscut și de Adrian Iovan, care este de acord cu divorțul.
În aceeași cerere, designerul solicită judecătorilor să-i fie încredințat băiețelul lor, Adrian Albert, în vârstă de doi ani, pentru care tatăl va trebui să plătească o pensie alimentară de 500 de euro pe lună. De asemenea, Romanița vrea să-și păstreze numele de Iovan și după divorț.
Cei doi s-au cunoscut în 2003, când se întorceau de la Viena cu o cursă Tarom, pilotată chiar de către Adrian Iovan și s-au căsătorit în același an, în luna septembrie. După o nuntă foarte frumoasă, Romanița și Adrian au avut o căsnicie mult mediatizată. Cuplul a devenit celebru în toamna anului 2005, în urma unui scandal care a ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Mariajul lor a fost serios zdruncinat după ce Adrian Iovan l-a împușcat mortal pe Bogdan Iancu, cu tânăr care pătrunsese în locuința lor, în timpul nopții, cu intenția de a-i jefui. Atunci procurorii au stabilit că a fost vorba de autoapărare și au decis să nu înceapă urmărirea penală pe numele lui Adrian Iovan. Ca urmare a scandalului, Romanița a pierdut și o sarcină. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.