Home Monden Roxana Ungureanu are cei mai frumoși sâni din România!

Roxana Ungureanu are cei mai frumoși sâni din România!

DISTRIBUIŢI

Sondajul a luat sfârșit! După o luptă pe viață și pe moarte, Roxana Ungureanu a reușit pe ultima sută de metri să o întreacă pe Ileana Lazariuc și să își adjudece titlul de posesoare a celui mai sexy bust din showbiz-ul autohton.
Fosta Miss Playboy a câștigat la mustață, cele două frumuseți fiind despărțite de doar șase voturi din cele peste 2.000 acordate de cititorii site-ului vdtonline.ro.
De altfel, bruneta născută în Timișoara este renumită pentru sânii ei, datorită cărora a făcut ceva ceea ce puține femei din România au izbutit. Să pozeze în ediția americană a „Playboy“! Ba mai mult, a repetat figura pentru sârbi, fiind considerată una dintre cele mai apreciate „playmate“ de pe plaiurile noastre mioritice. Pe lângă sex-appealul ei debordant, Roxana este renumită și pentru controversele în care a fost implicată. În urmă cu un an de zile, a apărut o casetă XXX în care „iepurașul“ se distra cu mai multe femei, lucru ce a dus la sfârșitul poveștii de dragoste cu Claudiu Pătrașcu, unul dintre cei mai crai dintre craii de Dâmbovița. În plus, recent, bruneta a fost prinsă băută la volan, rămânând fără carnet.
Una dintre cele mai mari dezamăgiri ale sondajului nostru este Nicoleta Luciu. Considerată, într-un trecut nu prea îndepărtat, drept posesoarea celor mai frumoși sâni din România, actuala iubită a lui Zsolt Csergo a fost nevoită să se mulțumească acum cu simpatia a doar 2,92% dintre cititori, în timp ce Ana-Maria Prodan, femeia despre care se spune că are cel mai mare bust din showbiz, nu a putut obține mai mult de 0,58%. Semn că nici trecutul și nici mărimea nu contează!

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.