Acasă Monden Salma Hayek o dă pe reality show-uri, Giorgio Armani preferă coridele

Salma Hayek o dă pe reality show-uri, Giorgio Armani preferă coridele

DISTRIBUIȚI

În goana după faimă, multe dintre VIP-urile mondiale apar din ce în ce mai des pe prima pagină a ziarelor de scandal cu proiecte care mai de care mai îndrăznețe.
De exemplu, actrița Salma Hayek (41 ani), diva latino nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Frida" (2002), vrea să producă un serial de tip reality show care va avea ca temă ceremoniile de nuntă, în timp ce cunoscutul creator italian de modă, Giorgio Armani, a anunțat că a creat un costum pentru celebrul toreador Cayetano Rivera Ordonez, care se va lupta cu taurii într-o gală la Corrida Goyesca pe 6 septembrie.
Potrivit variety.com, serialul de tip reality show anunțat în premieră de Salma Hayek – care este și producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York", va mai avea ca realizatori pe Jos?à?¢ Tamez – partenerul divei de la casa de producție Ventanarosa, și pe Roy Bank – președintele de la Merv Griffin Television, care a creat show-ul "Are You Smarter Than a 5th Grader" pentru postul de televiziune Fox.
În ceea ce-l privește pe Giorgio Armani, celebrul creator, a comunicat faptul că a împodobit costumul destinat toreadorului Cayetano Rivera Ordonez – care este compus dintr-o jachetă, pantaloni și pelerina – cu cristale, paiete și strasuri argintii. Conform presei italiene, colaborarea dintre Cayetano și  Giorgio Armani are deja ceva vechime, toreadorul apărând în 2007 într-o reclamă la colecția de costume bărbătești, creată de celebrul creator de modă și a fost adesea văzut la prezentările de modă ale designer-ului sau la petrecerile organizate de acesta.
Interesant este că, deși proiectele anunțate de Salma Hayek și de Giorgio Armani sunt extrem de costisitoare, nicuna dintre vedete nu a făcut public bugetul pe care l-a avut la dispoziție pentru a-și pune în practică opera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.