Acasă Monden Tânăra care și-a vândut virginitatea pe net: „Am fost atrasă de el...

Tânăra care și-a vândut virginitatea pe net: „Am fost atrasă de el și mi-a plăcut”

DISTRIBUIȚI

Alina Percea, românca adolescentă care și-a scos virginitatea la licitație pe Internet, povestește cum a fost prima sa partidă de sex. Câștigătorul a fost un om de afaceri italian în vârstă de 45 de ani, însă Alina nu a avut nicio problemă cu acest detaliu.
„Când s-a terminat licitația, i-am dat un e-mail să îl felicit“, spune tânăra, care speră să primească cel puțin 50.000 de lire, însă licitația s-a încheiat la doar 8.800 de lire, informează „Daily Mail“.
Bărbatul i-a răspuns și i-a spus să meargă în Italia să se întâlnească.
„Mi-a spus să merg la Veneția să ne întâlnim“, spune Alina, care spera să întâlnească un bărbat frumos ca în filmul „Pretty Woman“.
„La terminalul de sosiri a apărut un bărbat, mi-a zâmbit, mi-a dat o cutie de ciocolată și mi-a spus «Bine ai venit la Veneția». Arăta mult mai tânăr de 45 de ani, scund, dar bine îmbrăcat, cu păr închis la culoare, ochi verzi și un zâmbet drăguț“, a povestit adolescenta de 18 ani.
„Ne-am sărutat și apoi ne-am dezbrăcat reciproc. Nu am făcut niciodată așa ceva, așa că eram foarte nervoasă. M-a întins pe pat, m-a sărutat pe corp și apoi am făcut sex. M-am simțit atrasă de el și mi-a plăcut, chiar dacă a fost puțin dureros“, povestește Alina.
Tânăra spune că a doua zi s-au comportat exact ca un cuplu și că dorește să îl mai întâlnească pe italian.
Cu puțin timp de finalizarea licitației, o profesoară a Alinei a declarat că adolescenta nu este virgină, însă totul s-a rezolvat după o altă vizită la un medic specializat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.