Acasă Monden Topul celor mai frumoase 10 saruturi din filme!

Topul celor mai frumoase 10 saruturi din filme!

DISTRIBUIȚI

Cinematografia ofera suficiente subiecte pentru alcatuirea a tot felul de topuri, iar realizarea acestora se bazeaza din ce in ce mai mult pe parerile iubitorilor de film.


Si astfel ajungem sa vedem topul celor mai tari scene de -bataie-, topul celor mai tari scene de razboi, topul celor mai tari urmariri si, de ce nu, topul celor mai -tari- saruturi din toate timpurile.

In cazul topului celor mai -tari- 10 saruturi din filme, parerile sunt impartite, in functie de revistele care alcatuiesc aceste topuri si de segmentul de varsta a cititorilor.

Recent a aparut o -contra- intre ziarul britanic -The Sun- si revista -Empire-, care este specializata pe domeniul cinematografic.

Cei de la -Empire- au pus pe prima pozitie a topului celor mai frumoase saruturi din toate timpurile sarutul dintre Marlon Brando si Eva Marie Saint din pelicula -On The Waterfront- (1954), care ii devansa pe Clark Gable, Cary Grant, Jennifer Lopez sau Michelle Pfeiffer.

Britanicii de la -The Sun- nu au stat cu mainile in san si au atacat topul celor de la -Empire-, spunand ca este invechit, din cauza ca nu contine nici o scena dintr-un film care a aparut dupa anul 2000.

Astfel, cei de la -The Sun- si-au alcatuit propriul top, care pare extrem de interesant.

Pe prima pozitie apare sarutul dintre Tobey Maguire si Kirsten Dunst, din pelicula -Spider-Man- (2002), care este socant prin faptul ca Tobey sta cu capul in jos cand o saruta pe Kirsten.

Locul doi este ocupat de Patrick Swayze si Demi Moore, cu sarutul din filmul -Ghost- (1990), la care producatorii au reusit sa evite in ultimul moment sarutul dintre Demi Moore si Whoopi Goldberg, care ar fi produs scandaluri uriase la vremea respectiva.

Podiumul se completeaza cu celebrul cuplu Richard Gere-Julia Roberts, din -Pretty Woman-, cand Julia (prostituata care -patrunde- in apartamentul de lux al omului de afaceri Richard Gere) ii permite la un moment dat acestuia sa o sarute, incalcand astfel o regula a -profesiei-.

Jumatatea clasamentului porneste cu Steve Mc Queen si Faye Dunaway (locul 4), cu sarutul din filmul -The Thomas Crown Affair- (1968), fiind urmati pe pozitia a 5-a de Eminem si Britany Murphy, cu sarutul din -8 Mile- (2003), pelicula care a insemnat debutul cinematografic pentru celebrul rapper.

Pozitiile 6 si 7 sunt ocupate de Tom Cruise si Nicole Kidman, cu sarutul din -Eyes Wide Shut- (1999) si respectiv Renee Zellweger si Colin Firth cu sarutul din pelicula -Bridget Jone*s Diary- (2001).

Pe locurile 8 si 9 il gasim pe Leonardo DiCaprio, cu doua scene din peliculele -Romeo+Juliet- (1996) – in care o saruta pe Claire Danes – si -Gangs of New York- (2003), ultima pelicula a lui Steven Spielberg, in care DiCaprio o saruta pe Cameron Diaz.

Ultimul loc al topului alcatuit de cititorii ziarului -The Sun- este ocupat de sarutul dintre Deborah Kerr si Burt Lancaster, din filmul -From Here To Eternity- (1953).

La o prima analiza a acestui top, putem observa ca cititorii ziarului britanic au ales pentru prima pozitie un sarut mai special (cu capul in jos), dintr-un film plin de efecte speciale, si nu o scena dintr-un film clasic, asa cum s-ar fi asteptat toata lumea.

Acest lucru arata foarte clar ca pana si in ceea ce priveste sarutul, vremurile in care traim au un cuvant de spus si ca oamenii tind spre tot ce inseamna placere combinata cu adrenalina. Si este si normal sa fie asa, daca luam in considerare faptul ca, in secolul 21, omul este prins in activitatile cotidiene aproape 24 de ore din 24, iar setea de adrenalina vine ca un adevarat -calmant- al programului obisnuit din fiecare zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.