Acasă Monden Trupa Simplu primeste -Discul de Aur-

Trupa Simplu primeste -Discul de Aur-

DISTRIBUIȚI

Evenimentul are loc azi, incepand cu ora 13.00, la Diverta Mall, unde toti fanii trupei Simplu sunt asteptati sa participe la decernarea -Discului de Aur- acordat pentru EP-ul -Oare stii?-, care s-a vandut in 35.000 de exemplare.

Trupa Simplu s-a format in luna octombrie (2000), prin fuziunea a doua grupari de break-dance: Mesaj Nou, din Pitesti, si Extreme din Bucuresti.

In luna februarie a anului urmator, Simplu lanseaza primul material discografic, intitulat -Provocarea-, care a fost precedat de videoclipul piesei ce da titlul materialului.

A urmat albumul -Extrem de Simplu-, care a fost sustinut de videoclipul -Hei Ho- si… de o schimbare in componenta trupei: Bebico a fost inlocuit cu Smiley.

Taz, Omu Negru, Smiley, Piticu, Francezu si C.R.B.L si-au continuat drumul spre succes, avand ca principal atu figurile de acrobatie, specifice culturii break-dance, sustinute de un sound care tinea pasul cu cerintele occidentale.

In noua formula, baietii de la Simplu lanseaza E.P.-ul -Oare stii?-, insotit de clipul de rigoare; material care va primi azi -Discul de Aur- din partea casei de discuri Roton, pentru cele 35.000 de exemplare vandute.

Cei sase componenti ai trupei, nu se vor bucura prea mult de acest -Disc de Aur-, pentru ca in zilele urmatoare vor intra in studioul lui Marius Moga, pentru inregistrarile noului material, care anunta o schimbare de sound, evident, adusa la zi in ceea ce priveste raportul: muzica romaneasca-occident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.