Acasă Monden Victoria Beckham nu vede realitatea: „Femeia obișnuită din Marea Britanie are dimensiunile...

Victoria Beckham nu vede realitatea: „Femeia obișnuită din Marea Britanie are dimensiunile mele”

DISTRIBUIȚI

Victoria Beckham revine în atenția publicului cu un pictorial incendiar într-o revistă glossy, vedeta arătând din nou o siluetă mai mult decât perfectă, deși este mamă a patru copii. Singura problemă pare să fie o percepție greșită asupra realității, soția fostului internațional englez David Beckham considerând că ea este o reprezentantă a femeii obișnuite din Marea Britanie.
Deși se știe că Victoria Beckham este adepta unor diete drastice și a unui regim sportiv riguros, pentru a-și menține silueta silfidă (mărimea 6 – XS), vedeta insistă că dimensiunile sale sunt ale unei femei normale și că toate colecțiile sale se adresează acestui tip de femeie.
Într-un pictorial realizat pentru ediția britanică a revistei Harper's Bazaar, Victoria Beckahm spune că ea reprezintă publicul larg, mai ales atunci când vine vorba de testarea propriilor creații. Fosta componentă a trupei Spice Girls preferă să-și poarte propriile haine, pentru a se simți mai aproape de clienți. Ea susține că anul trecut a fost dezamăgită pentru că nu a putut face asta, fiind însărcinată cu cel de-al patrulea copil, Harper Seven.
„În atelier, glumim tot timpul că avem un model minunat în vârstă de 17 ani, care are peste 1,90 metri, iar eu spun:<<OK, o să probez eu asta. Eu reprezint publicul larg aici. Așa lucrez eu>>. Mi-a fost foarte greu atunci când eram însărcinată și nu mai puteam face asta. Este parte din procesul de creație: stau doar cu lenjeria intimă și încep să mă acopăr cu materiale. Mi-a fost greu atunci când nu mai aveam silueta mea”, povestește soția fotbalistului David Beckham.
Declarațiile vedetei pot însă uimi destul de ușor, ținând cont de faptul că femeile britanice poartă, în medie, haine de mărimea 16, nu 6 și cu siguranță nu multe își permit să cumpere haine din colecțiile Victoriei Beckham, care au mai degrabă trecere la vedetele de la Hollywood. Peste 60% din populația adultă britanică este obeză sau supraponderală, iar peste 20% dintre femei suferă de obezitate.
Interviul din Harper's Bazaar este însoțit de fotografii cu Victoria în costume de baie, inspirate de ținutele vedetelor hollywoodiene din anii '50, gen Elizabeth Taylor și Marilyn Monroe.
Victoria Beckham și-a format deja un nume în lumea modei, după patru ani de prezență pe podiumuri, iar în 2011 a primit unul dintre cele mai prestigioase premii acordate de reprezentanții industriei britanice, Designer Brand Award, impunându-se în fața unor stiliști renumiți, precum Tom Ford, Stella McCartney și designerii grupului Burberry.

Georgiana Moroșan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.