Acasă IT & Comunicatii ADCOS implementeaza sisteme de soft -made in Romania-

ADCOS implementeaza sisteme de soft -made in Romania-

DISTRIBUIȚI

ADCOS Service este o societate privata de software cu capital german, infiintata in 1996, care si-a propus de la bun inceput sa ofere pe piata romaneasca produse si servicii in domeniul software de calitate germana, realizate cu tehnologii de ultima ora si la cele mai competitive preturi.

Advanced Integrated Sistem (AIS) este proiectat pe criterii multi-companie si multi-devize si este dezvoltat in tara noastra in conformitate cu specificul legislatiei romanesti in vigoare, fiind perfect adaptabil oricarei eventuale modificari a acesteia.

AIS ofera atat asistenta computerizata la nivel operational, cat si suport de decizie la nivel managerial. Modulele componente ale acestui sistem informatic profesional acopera intreaga activitate a unei firme: contabilitate generala si analitica, management financiar, managementul vanzarilor, managementul facturilor emise, managementul achizitiilor, managementul receptiilor de materiale, managementul facturilor primite, managementul stocurilor si al mijloacelor fixe, calculul salarial, managementul resurselor umane. AIS ofera posibilitatea translatarii automate a rezultatelor financiare din contabilitatea romaneasca intr-o contabilitate paralela (IAS, GAPP etc.). La aceste functionalitati se adauga suportul managerial, administrarea sistemului, planificarea, lansarea si urmarirea productiei, planificarea bugetelor pe departamente, centre de cost si proiecte.

ADCOS Service este foarte activ si in domeniul business to business si ofera, printre altele, solutii bazate pe Intershop4 si Intershop Enfinity, solutii germane complete pentru realizarea de site-uri e-commerce.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.