Acasă IT & Comunicatii AMD lanseaza in Statele Unite computerul pentru lumea a treia

AMD lanseaza in Statele Unite computerul pentru lumea a treia

DISTRIBUIȚI

Producatorul de microprocesoare AMD a anuntat lansarea unui PC ieftin, destinat initial tarilor din lumea a treia, pe piata din Statele Unite.

Computerul, care va fi pus in vanzare in reteaua de magazine Radio Shack la pretul de 299 de dolari, a fost gandit initial pentru utilizatorii din tarile din lumea a treia, care nu isi pot permite un computer -adevarat-.

-Personal Internet Communicator- a fost lansat initial de AMD in India, cu aproximativ un an in urma. PIC are dimensiunea unei cutiute pentru pranz si dispune de un procesor Geode, fara ventilator, de porturi USB, un HDD, conexiuni pentru casti/microfon, mouse si tastatura, dar nu are monitor.

PIC ruleaza Windows CE si este oferit cu Microsoft Internet Explorer si PowerPoint, Macromedia Flash Player si aplicatiile de procesare de text si calcul tabelar ale SoftMaker preinstalate.

AMD intentioneaza sa lanseze computerul si pe pietele din China si Turcia in urmatoarele luni, ca parte a efortului declarat al companiei de a creste conectivitatea la World Wide Web. Carcotasii nu s-au putut insa abtine de la a se intreba ce mesaj vrea AMD sa transmita prin lansarea in SUA a unui produs destinat tarilor din lumea a treia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.