Acasă IT & Comunicatii Ebay plateste 4,1 miliarde de dolari pentru achizitionarea Skype

Ebay plateste 4,1 miliarde de dolari pentru achizitionarea Skype

DISTRIBUIȚI

Ebay intentioneaza sa plateasca intre 3,7 si 4,1 miliarde de dolari pentru achizitionarea Skype, in functie de cat de repede va satisface trei criterii de crestere, a anuntat ieri liderul licitatiilor online.

Dupa cum s-a anuntat si anterior, eBay a fost de acord cu plata unei sume cash de 1,3 miliarde de dolari si a inca 1,3 miliarde in actiuni eBay pentru achizitionarea Skype.

In plus, eBay a oferit si cateva detalii despre planurile sale referitoare la plati ulterioare destinate anumitor actionari Skype, in baza unor target-uri care trebuie indeplinite.

O astfel de clauza specifica termenii in care intreprinzatorii pot beneficia de plati suplimentare din vanzarea companiei lor in cazul in care indeplinesc anumite target-uri de crestere dupa achizitie.

Ebay nu a detaliat target-urile pentru Skype, iar un purtator de cuvant a anuntat ca nu vor fi oferite astfel de detalii nici pe viitor.

In doar doi ani, Skype Technologies SA din Luxemburg a atras 54 milioane de utilizatori ai serviciului sau de apeluri gratuite prin Internet, numar care se va dubla in aproximativ un an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.