Acasă IT & Comunicatii Fax fara echipament de fax

Fax fara echipament de fax

DISTRIBUIȚI

V-ar placea sa primiti faxuri chiar si daca nu detineti un echipament de fax? Calatoriti mult? Nu aveti un echipament de fax acasa? Nu aveti o linie telefonica dedicata pentru fax? Atunci serviciul gratuit -fax2mail- este raspunsul la aceste intrebari!

Compania Net-Connect a lansat recent -fax2mail-, primul serviciu electronic integrat de fax oferit gratuit pentru utilizatorii din Romania. Folosind aceasta facilitate, cei interesati pot primi faxuri in format electronic pe adresa personala de e-mail.

Pentru a beneficia de serviciul complet gratuit este necesara inregistrarea utilizatorului pe site-ul www.fax2mail.ro, unde se va alege prefixul judetului (pentru numarul de fax dorit) si adresa de e-mail unde vor fi trimise faxurile, serviciul devenind activ imediat dupa confirmarea inregistrarii. Utilizatorul va primi un numar personal de telefon, care este permanent functionabil. Fiecare fax este trimis apoi printr-un e-mail (ca atasament) la adresa personala de e-mail a acestuia, putand fi stocat si arhivat asemenea oricarui fisier.

Oficialii Net-Connect, unul dintre cei mai mari operatori alternativi de pe piata de telefonie fixa din tara, tin sa asigure utilizatorii ca proiectul este non-profit si este creat in sprijinul dezvoltarii comunicatiilor electronice din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.