Acasă IT & Comunicatii Google, dat in judecata pentru taxarea in exces a clientilor de publicitate

Google, dat in judecata pentru taxarea in exces a clientilor de publicitate

Google a fost data in judecata sub acuzatia ca a taxat in exces clientii care si-au facut publicitate prin sistemul de reclame al Google, care aduce majoritatea veniturilor motorului de cautare.

Procesul, initiat pe 3 august la Curtea Superioara din Santa Clara, California, releva ca Google a taxat in exces clientii, depasind limitele lor bugetare zilnice, prin care Google le permite clientilor sa-si limiteze cheltuielile zilnice cu publicitatea.

Procesul a fost initiat in numele CLRB Hanson Industries LLC din Minnesota si al altor companii care au utilizat serviciile de publicitate ale Google, care cauta obtinerea unor despagubiri materiale.

Google a replicat, spunand ca acuzatiile nu au o baza reala. -Acuzatiile nu sunt justificate si ne vom apara in fata acestora-, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Steve Langdon.

In plangerea impotriva Google se arata ca aceasta -s-a implicat in activitati care au prejudiciat publicul general, inclusiv partile vatamate- si ca -este imposibila determinarea pagubelor fara o evaluare detaliata a contabilitatii Google-.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.