Acasă IT & Comunicatii Hacker-ul lui Paris Hilton, condamnat la 11 luni de detentie

Hacker-ul lui Paris Hilton, condamnat la 11 luni de detentie

DISTRIBUIȚI

Un adolescent din Massachusetts, care a accesat contul de telefonie mobila al mostenitoarei averii Hilton, Paris Hilton, a fost condamnat la 11 luni de detentie intr-un centru pentru minori.

Numerele de telefon ale celebritatilor stocate in telefonul lui Paris Hilton au fost postate online, dupa ce contul ei a fost spart, la inceputul acestui an. Conform unei informatii din Washington Post, Hilton a fost victima unui hacker de 17 ani din Massachusetts.

Baiatul este considerat minor, conform legislatiei federale. Procurorii nu i-au putut indica numele ori confirma daca Hilton a fost printre victime, invocand legile federale care pastreaza secretul asupra acestui fel de informatii in cazul minorilor.

Adolescentul a fost condamnat saptamana trecuta de tribunalul districtual din Boston. El a pledat vinovat in fata judecatorului Rya W. Zobel pentru noua capete de acuzare de delincventa juvenila.

Printre acuzatii s-au numarat hacking-ul pe Internet al furnizorilor de servicii de telecomunicatii, furtul de date personale si postarea acestora pe Internet si plasarea unor amenintari cu bomba la mai multe licee din Florida si Massachusetts, toate intr-o perioada de 15 luni.

In timpul detentiei si doi ani dupa aceea, tanarul nu va avea dreptul de poseda sau utiliza un computer, telefon celular sau orice alt dispozitiv capabil sa acceseze Internetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.