Acasă IT & Comunicatii MP3 player cu gaz

MP3 player cu gaz

DISTRIBUIȚI

Toshiba a anuntat vineri ca a dezvoltat doua prototipuri de fuel cell de mici dimensiuni care pot creste substantial timpul de utilizare a playerelor muzicale portabile.

O unitate fuel cell de dimensiunea unui pachet de guma de mestecat poate alimenta un player bazat pe memorie flash timp de aproximativ 35 de ore la o singura incarcare, utilizand metanolul foarte concentrat drept combustibil, a anuntat gigantul nipon al electronicelor.

In cazul unui player cu HDD, o unitate fuel cell de dimensiunea unei palme ar putea permite rularea playerului timp de 60 de ore la o singura incarcare, fata de aproximativ 16 ore in prezent, a anuntat compania.

-Aceste dimensiuni pot fi reduse substantial prin indepartarea unor componente si aplicarea unui design optimizat pentru produsele comerciale-, a anuntat Toshiba, adaugand ca prototipurile sale sunt cele mai mici disponibile la ora actuala.

Toshiba spera sa lanseze pe piata produsul in 2007. -Designul unitatilor fuel cell reflecta tendintele actuale spre standardizarea internationala a acestora- si satisface cerintele globale de securitate, a mai anuntat compania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.