Acasă IT & Comunicatii Peste 17.000 de jucatori au participat la prima etapa a jocului lansat...

Peste 17.000 de jucatori au participat la prima etapa a jocului lansat de Bluebull

DISTRIBUIȚI

BigBull, primul joc bursier global, organizat de platforma de informatii financiare www.bluebull.com, a inregistrat, in trei luni de la lansare, peste 17.000 de jucatori din 19 tari, mai mult de jumatate dintre ei provenind din Europa de Est, se arata intr-un comunicat remis de Bluebull Romania.

Peste 85% dintre jucatori au intrat pe site-ul Bluebull pentru prima data, devenind intre timp utilizatori activi.

Jocul bursier BigBull a fost lansat pe 6 februarie 2001, in 19 tari, si a inclus 300 de companii din intreaga lume, permitand o tranzactionare de 24 de ore din 24. La joc au participat peste 3.000 de jucatori din Austria, Germania, Romania si Polonia, iar numarul de noi inregistrari zilnice este de 100.

In ciuda situatiei instabile de pe pietele de capital mondiale, utilizatorii BigBull au reusit sa obtina rezultate remarcabile. Cel mai bun investitor a fost din Austria, acesta reusind sa isi sporeasca de peste trei ori capitalul investit, urmat de un jucator din Romania (+238%), unul din Germania (+229%) si unul din Ungaria (+210%).

Cei mai buni 100 de jucatori din fiecare tara se confrunta acum pentru titlul de -BigBull – Cel mai bun investitor din lume-, dar jocul continua si pentru ceilalti, fiecare avand sansa de a deveni cel mai bun investitor din tara lui, participand in Liga Nationala. Castigatorii din fiecare saptamana si cei ai etapelor primesc premii in valoare totale de circa 100.000 de dolari.

In etapa a doua, care a inceput pe 7 mai, numarul de actiuni listate in joc a crescut la 400, pentru a le oferi jucatorilor noi oportunitati de investire. Celor opt societati romanesti listate initial in joc (Alro, Antibiotice, Arctic, Banca Transilvania, Electroaparataj, Oltchim, Sicomed si Terapia) li s-au adaugat altele sase – Automobile Dacia, SIF Moldova, SIF Muntenia, SIF Oltenia, SIF Banat – Crisana si SIF Transilvania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.